Digidexo.com

Hoste Slimløsende hjem rettsmidler

Når du har en uproduktiv hoste, men har slim i lungene dine, er det viktig å få slimet ut. For å gjøre det, trenger du en slimløsende. Flere planter har slimløsende egenskaper, og kan fremstilles for bruk i en rekke forskjellige måter.

Identifikasjon

Blant de urter med slimløsende egenskaper er elecampane, Great Mullein, Hvit horehound, lakris, pleuritt rot, hestehov, Comfrey og heggen.

Advarsel

Hestehoven og comfrey har vært kjent for å produsere levertoksisitet i store mengder, på grunn av de pyrrolizidinalkaloider (PA) funnet i begge urter. Med mindre du er regissert av en lisensiert utøveren, hold deg til de andre urter oppført.

Effekter

Expectorants få deg til å hoste opp slim løsnes av behandlingen. Dette forhindrer muligheten for en mer alvorlig respiratorisk sykdom.

Forberedelse

Urter kan brukes som et avkok (te), eller som en sirup. Å lage et avkok, velger urt eller urter du vil bruke, og forberede seg som du ville en kopp te. For å gjøre en sirup, velger de urtene du ønsker å bruke (en teskje av hver) og legge dem til en liter vann. Kok vann til blandingen halvdeler. Sil den, legge en halvliter av honning og la det småkoke i ytterligere 30 minutter. Ta 1 ts. etter behov.

Historie

Indianere har brukt heggen bark for hoste siden før europeerne kom på amerikansk jord. Europeiske nybyggere, lære av indianerne, også brukt heggen bark i omslag og sirup.

Betraktninger

Disse urtene kan hentes fra naturen, kjøpt fra helsekostbutikker som selger bulk urter eller bestilt online.