Digidexo.com

Hvordan behandle Bone Bruises

Bone blåmerker er smertefulle skader som nesten oppbrytes et bein, men ikke helt. De kan sees på MRI og krever en god del tid å komme seg fra. Bein blåmerker kan føles som sprekker eller pauser fordi de er smertefullt å ta på og gjør bevegelse vanskelig. Men i motsetning til en pause eller brudd en boen blåmerke kan ikke settes i en støpt eller splint, det tar mer tid og krefter på å helbrede.

Bruksanvisning

•  Undersøk området for å fastslå om det er et bein blåmerke. Et bein blåmerke er vanligvis hovne, smertefullt å ta på og noen ganger har noen mindre synlig rød, grønn og lilla blåmerker.

Ice området med en ispose eller pakke med frosne grønnsaker. Hold is på området i fem til ti minutter om gangen, tre ganger i timen for så lenge som nødvendig.

Ta en over-the-counter smertestillende for å takle ubehag og smerter i daglige aktiviteter. Følg anvisningene og anbefalingene oppført på flasken.

Utfør refleksologi på føttene eller hendene avhengig av hvor du bein blåmerke er. Refleksologi er rettet masserer som er ment å lindre smerter i bestemte områder. Gjør refleksologi på deg selv eller gå til en refleksolog når du er i ekstrem eller konstant smerte.

Rest. Prøv så mye som mulig, for ikke å bruke området der benet blåmerke er. Ta det med ro og unngå trening, sport og kontakt så mye du kan. Resten er den viktigste delen av utvinning. Lykke til og ta vare!

Hint

  • Ikke fortsett normale aktiviteter på skade, må den hvile