Digidexo.com

Hva er urter som lavere østrogennivå?

Høye østrogennivåer er en vanlig sykdom som kan føre til ulike typer kreft, galleblæren sykdom, slag og hjerte-problemer. Heldigvis finnes det urter som naturlig lavere østrogennivå.

Fytoøstrogener

Urter som lavere østrogennivå inneholder fytoøstrogener, som er de naturlige østrogener fra planter. Ifølge mothernature.com, "En kvinnes celler har bestemte receptor områder som er forberedt på å akseptere østrogen, og når de fytoøstrogener komme med, flytter de inn i disse områdene, tar plassen til kroppens østrogener."
Det finnes to typer av fytoøstrogener som finnes i bestemte urter - isoflavoner, og coumestans. Det er en tredje type phytoestrogen kalles lignans, men de finnes i frukt og frø i stedet for urter.

Isoflavoner

Noen isoflavoner er naturlige beskyttere mot kreft. Isoflavoner inkluderer urter som lakris, kudzu, alfalfa, klaseormedrue og rødkløver.

Coumestans

Ifølge theherbsplace.com, coumestans "støtte kroppens arbeid med å balansere østrogennivået ved å utløse østrogenaktivitet når østrogennivået er lavt og ved å konkurrere om østrogen reseptorbindingssetene når østrogennivået er høyt." Alfalfa og rødkløver er to coumestans.

En anbefalte Herb

Mothernature.com anbefaler 40 milligram per dag av klaseormedrue å senke østrogennivå.

Advarsel

Alltid snakke med en lege først for å få råd i behandling av høye nivåer av østrogen.