Digidexo.com

God rensing Foods

God rensing Foods


Noen kjepphest dietter og kosttilskudd lover å "detox" kroppen din ved å fjerne skadelige giftstoffer, angivelig øke din helse og hjelpe deg å miste vekt. Det er ingen matvarer eller kosttilskudd som "renser" kroppen din. Men, kroppen din har flere naturlige mekanismer for å filtrere og fjerne giftstoffer, som svetting. Spise en balansert kosthold hjelper også holde fordøyelseskanalen sunt.

Sannheten om Detox

Detox drinker, piller og andre produkter hevder å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Disse produktene er ofte støttet av kjendiser eller omtalt i diett bøker, men de er ikke basert på vitenskap og ikke forbedre helsen. Faktisk, lever, nyrer og tarmer naturlig filtrere giftstoffer, som du eliminere fra kroppen når du svetter, urinere eller defekt. Toksiner ikke bygge opp i kroppen din, og detox-produkter ikke fjerne dem. Folk kan synes å gå ned i vekt fra detox-produkter, men de fleste av denne vekten er vann og muskel tap, som er raskt gjenvunnet.

Detox Farer

Detox dietter er ikke bare ineffektivt; de kan også være farlig, spesielt for folk som har sykdommer som hjertesykdom, diabetes eller spiseforstyrrelser. Detox dietter kan bremse stoffskiftet, forårsake feilernæring eller bli vanedannende. I tillegg kan DETOX dietter som inneholder avføringsmidler forårsake skade på hjertet, dehydrering eller kolon skade.

Sunne vaner

Hvis du føler deg blokkert opp eller er overvektig, spise et sunt kosthold og trening vil forbedre gastrointestinal helse og energinivå og hjelpe deg å opprettholde eller oppnå en sunn vekt. Spis mye frukt og grønnsaker, sammen med hele korn, magre proteiner og sunt fett, som olivenolje. Velg fersk mat over behandlet og emballert mat, som inneholder mer salt, fett og konserveringsmidler. Begrens inntaket av koffein og alkohol. I tillegg, drikke mye vann og redusere saltinntaket for å unngå oppblåsthet og hjelpe kroppen din flush urenheter.

Å få nok fiber

Fiber representerer en naturlig, sunn måte å holde fordøyelsen i god form. Fiber forebygger forstoppelse og senker risikoen for divertikulitt, en vanlig tilstand som involverer en betennelse i tarmen. Fiber senker også risikoen for diabetes, hjertesykdom og andre forhold. Målet for minst 20 gram fiber per dag. Frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, linser, havregryn, brun ris og hvete kli alle gir mye fiber. For best resultat, få fiber fra mat, ikke fra kosttilskudd.