Digidexo.com

Positivt og ulemper Om Inversjon tabeller

Positivt og ulemper Om Inversjon tabeller


Steven Hefferon, en lisensiert fysioterapi assistent, massasjeterapeut og kiropraktikk manipulerende terapeut, sier at inversjon tabeller hjelper med spinal dekompresjon, som i utgangspunktet strekker seg ut bak, slik at skiveprolaps kan gli tilbake på plass. Hefferon, som jobbet i sju år som direktør for National Capital området Sports Massage Team, støtter praksisen med spinal dekompresjon gjennom inversjon tabeller. Inversjon terapi øker mengden av blod og oksygen som strømmer inn i området, noe som hjelper til med å fjerne overskudd av press på nerver. Som med enhver form for medisinsk behandling, inversjon tabeller har sine oppturer og nedturer.

Pro: Inversjon Tabeller lindre ryggsmerter

Når en pasient er i rett posisjon på bordet, trekker tyngdekraften ned på hans hode, skuldre og andre deler av overkroppen. Ifølge Hefferon, bruker inversjon tyngdekraften til å trekke ryggvirvlene forsiktig fra hverandre, forlate rommet for deler av ryggraden som har flyttet ut av sted å gli tilbake der de hører hjemme. Som inverteres også bevirker tyngdekraften å trekke i motsatt retning enn kroppen blir brukt til å, som midlertidig fjerner overskytende trykk fra nerver som er generelt tynget ned. Begge effekter bidrar til å lindre smerter og ubehag hos pasienten.

En studie sitert på The Healthy Back Institute nettsted, som har råd fra Hefferon og andre fysioterapi eksperter, sier at av 175 personer som ikke kan jobbe på grunn av ryggsmerter resulterte i 155 av dem tilbake i jobb etter bare åtte inversjon tabellen behandlinger.

Con: Hvordan kan det være komfortabel?

En av de største klager om inversjon tabeller er bare hvor ubehagelig det er å bruke. Noen førstegangsbrukere og personer uten mye erfaring med inversjon tabeller oppleve svimmelhet og forvirring fra blod rushing til hodet. Mange av disse tabeller bruke stropper for å feste pasienten. Imidlertid kan disse stroppene gnager eller forårsake irritasjon. De som lider av visse frykt, for eksempel en frykt for høyder, kan også ha problemer med å føle seg trygg på bordet.

Pro: Inversjon Tabeller kan ha andre positive bivirkninger

Studier fra The Healthy Back Institute viser at økt blodgjennomstrømning i hele overkroppen kan ha andre positive effekter i tillegg til å lindre ryggsmerter. Økt blodstrømmen og oksygen inn i hjernen kan lindre stress og føre til bedre kognitive prosesser. Fordi disse tabeller arbeide med tyngdekraften, og ikke mot den, de kan forbedre sirkulasjonen i hele kroppen. Tabellene også strekke ut musklene, noe som kan føles som en avslappende massasje.

Con: Økt Blood Flow Kan være en dårlig ting

Konsensus blant ekspertene er at pasienter bør alltid konsultere sin lege før du starter en diett av inversjon terapi. Studier av Chicago College of Osteopathic Medicine fant økt blodtrykk opplesninger hos pasienter som bruker inversjon tabeller samt ekstra press bak øynene. Legene anbefales at pasienter med glaukom, hypertensjon, hjertesvikt eller andre typer hjertesykdom og de over 55 år konsultere sine leger om risiko før praktisere inversjon terapi.

Pro: Inversjon Tabeller Ikke Involver Medisin

Selv om mange pasienter tar muskel relaxers eller smertestillende for å supplere sine inversjon tabellen behandlinger, andre liker denne behandlingen fordi den lindrer smerte uten dyre og potensielt skadelige medisiner. Denne behandlingen er virkelig helt naturlig, og omfatter ikke de fleste av de negative bivirkninger som kan komme med smertestillende og andre medisiner.