Digidexo.com

Hva er Fluocinonide salve?

Hva er Fluocinonide salve?


Fluocinonide salve er den generisk utvalg av en aktuell steroid krem ​​som er foreskrevet for behandling av visse hudsykdommer. Salven bidrar til å redusere kjemiske handlinger som produseres av kroppen som fører til rødhet, betennelse og hevelse i huden. Fluocinonide salven kan anvendes for å behandle symptomene forårsaket av allergiske reaksjoner, eksem og psoriasis, så vel som andre hudirritasjoner. Fluocinonide salve kan markedsføres under merkenavnene VANOS, Lidex-E og andre

Identifikasjon

Fluocinonide salve er en resept kortikosteroid suspendert i en spesielt formulert base av glyserylmonostearat, propylencarbonat, hvit voks og andre ingredienser. Den aktive ingrediensen i Fluocinonide salve er Fluocinonide.

Effekter

Fluocinonide salve bør kun brukes til å behandle den spesifikke hud lidelse som den ble foreskrevet og kun brukes som anvist av lege. Fordi dekker det berørte området med en bandasje eller annen innpakning kan øke kroppens evne til å absorbere salve, bør pasienter ikke dekke det berørte området uten legens spesifikk instruks om å gjøre det.

Advarsel

Fordi Fluocinonide salve er en aktuell steroid, kan det være lett absorberes gjennom huden. Unsupervised bruk av steroider kan føre til negative bivirkninger, inkludert Cushings syndrom, hyperglykemi og hypothalamus hypofyse binyrene undertrykkelse, så er det viktig å bruke Fluocinonide salve kun som anvist av legen din og bare for den fastsatte tiden. Personer med diabetes, kan kvinner som er gravide eller som blir gravide, og ammende bør rådføre seg med sin lege før du bruker Fluocinonide salve.

Betraktninger

Steroider kan føre til forsinket vekst hos barn, siden barn har en tendens til å absorbere steroider gjennom huden mye lettere enn voksne. Som et resultat, må bruker Fluocinonide salve til å behandle barn overvåkes nøye.

Funksjon

Aktuelt kortikosteroider som Fluocinonide salve er vanligvis brukes til de berørte huden 2-4 ganger hver dag, i henhold til de retninger av den behandlende lege. Bivirkningene ved Fluocinonide salve er kategorisert som mild, med de mest hyppigst rapporterte symptomene være svie, kløe, tørrhet og irritasjon på applikasjonsstedet.