Digidexo.com

Symptomer på leukemi hos spedbarn

Symptomer på leukemi hos spedbarn


Symptomer på leukemi hos spedbarn kan være vanskelig å skjelne fordi mange av disse symptomene er interne og spedbarn rett og slett ikke får satt ord på sin smerte utenfor gråt. Den ene symptomet at mange foreldre gjør varsel er at barnets hode kan vokse på en større hastighet enn normalt. Andre leukemi symptomer kan være vanskelig å legge merke til, noe som kan forsinke en riktig diagnose.

Apati

Letargi er en av de mest merkbare symptomer på leukemi hos spedbarn, men sjelden tilskrives sykdommen med en gang. Hvis barnet sover mer enn vanlig eller er fortsatt sliten etter en natt med søvn eller en lur, så han eller hun kan anses lethargic.

Feber

Hos spedbarn, er feber anses å være noe over 100,4 grader Fahrenheit. En feber som varer i flere dager uten å bryte kan være et symptom på leukemi hos spedbarn.

Appetitt

Et tap av appetitt er vanlig hos spedbarn lider av leukemi. Foreldre kan legge merke til vekttap som resultat.

Blødning

Spedbarn lider av leukemi kan oppleve blødende tannkjøtt og neseblod. De kan også utvikle petekkier, som ser ut som små røde flekker på huden.

Hevelse

Hevelse i spedbarn på grunn av leukemi kan oppstå i lymfeknuter, lever eller milt. Dette kan være lett for foreldrene å se om de er på jakt etter den eller, avhengig av størrelsen på barnet.

Infeksjoner

Leukemi kan redusere immunforsvaret slik at et spedbarn kan ha hyppige og tilbakevendende infeksjoner eller sykdommer.