Digidexo.com

Vekttap for tenåringsjenter

Vekttap for tenåringsjenter


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, fedme tredoblet blant ungdom fra 1980 gjennom 2000 Ironisk nok, tenåringsjenter er også mer bevisste om sin vekt enn de noen gang har vært før. Noen tenåringsjenter er så bevisst om vekten sin som de har slått mot sult dietter.

Tenåringer trenger å fokusere på å miste vekt trygt i stedet for å miste vekt raskt. Den raskeste hastigheten på vekttap som er betraktet som sikre av Weight Control Information Network er £ 2. av vekttap per uke. For å gå ned i vekt på en sikker måte, tenåringsjenter trenger å kutte kalorier, trene ofte, og ikke sulte seg selv.

Kutte kalorier

Den Harvard School of Public Health bemerker at dietter som er lavere i kalorier vil føre til vekttap uavhengig av hva slags mat en person spiser, så spiser en bestemt kombinasjon av proteiner, karbohydrater og fett vil ikke hindre eller gjøre vekttap enklere for tenåringsjenter. Ifølge National kvinner Health Resource Center, tenåringsjenter trenger et gjennomsnitt på 2200 kalorier om dagen for å opprettholde vekten. Tenåringsjenter trenger å være forsiktig med å kutte for mange kalorier ut av kostholdet. Pennstate Hershey Ortopedi forklarer at dietter som er under 1100 kalorier utgjøre helserisiko og inkluderer ofte utilstrekkelige mengder av vitaminer og mineraler for å fremme god helse og vekst.

Lag et vekttap mål

Opprette et vekttap mål er ekstremt viktig for tenåringsjenter som ønsker å gå ned i vekt. Når du oppretter din vekttap mål, må du bestemme hvor mye vekt du vil miste, og når du ønsker å miste den ved. Husk at Weight Control Information Network foreslår å miste maksimalt 2 kg. av vekt trygt per uke når du oppretter din vekttap mål.

Bestem din resting metabolic rate

Ifølge NetWellness, er en persons resting metabolic rate antall kalorier som de brenner hver dag, utenom trening. Hvis antall kalorier som du forbruker på en dag er lik din hviler metabolic rate, og du ikke trener, så vekten din ikke vil endre seg. Hvis du er en tenåringsjente, vil deretter beregne din hviler metabolic rate hjelpe deg å sette dine mål for vekttap - du må spise minst dette antall kalorier for god helse, men du kan bruke trening og kosthold for å redusere antall netto kalorier du forbruker over din hviler metabolic rate, og dermed oppnå vekttap. Den mest nøyaktige måten å bestemme din hviler metabolic rate er å puste inn i en enhet, for eksempel BodyGem. Alternativt kan du få et grovt anslag for din hviler metabolic rate ved å bruke resting metabolic rate kalkulator på CaloriesPerHour.com.

Øvelse Daglig

Det er mulig for tenåringsjenter å gå ned i vekt uten trening, men vekttap uten trening er vanligvis mye saktere. Trene hver dag er også en fin måte for tenåringsjenter for å skape en daglig kalori defecit og miste fett. The Journal of Nutrition forklarer at trening som øker hjertefrekvensen brenner fett og bygger muskler ekstremt raskt. Tenåringsjenter kan sykkel, trening, eller svømme for å heve pulsen og brenne fett.

Vei deg sjeldnere

MSNBC News rapporterte at jenter som veide seg oftest i løpet av en University of Minnesota Forskningsprogram var mer sannsynlig å hoppe over måltider, bruke avføringsmidler, bruk slankepiller, røyk og binge og spy for å gå ned i vekt.

Noen tenåringsjenter er så bevisst om sin vekt at de vekte seg en gang eller to ganger om dagen. Din vekt kan variere i løpet av dagen, avhengig av hvilken tid på døgnet du går på vekten. Begrens deg til å veie deg bare én gang per uke. Når du veier deg, sørg for at du veier deg på samme tid hver uke.

Ernæringsmessige hensyn for tenåringsjenter

Ifølge National kvinner Health Resource Center, er det mange tenåringsjenter ikke få nok kalsium i kosten selv om 50 prosent av en kvinnes benmasse dannes under tenårene. Hvis du er en tenåringsjente så du bør drikke melk og vurdere å ta en multivitamin for å sikre at du har nok kalsium i kosten. Jernmangel er et annet problem som er forbundet med tenåringsjenter på grunn av jern som går tapt under menstruasjon. Noen tenåringsjenter som er kosten kan unngå rødt kjøtt, som er høy i jern, på grunn av mengden kalorier rødt kjøtt inneholder, men jernmangel kan føre til helseproblemer som anemi. Hvis du er en tenåringsjente, være forsiktig med hvor mye mat du kutte fra kostholdet ditt. Når du kutte kalorier fra kosten din, du også kutte ut næringsstoffer.