Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en sår thoat

Med hver sesong endring, kommer sammen sinus drenering og sår hals. Selv om det er et bredt utvalg av sår hals rettsmidler som selges kommersielt, har mange av dem lagt sukker og unødvendige medisiner. Noen bare lindre hevelse og ikke gjør noe for å lindre smerten. Et alternativ, sunnere alternativ til kommersielle rettsmidler er å pønsker ut en hjemmelaget eliksir som vil behandle symptomene dine raskt og effektivt. Kombinere noen naturlige ingredienser for den ultimate sår hals lettelse.

Ginger Tea

Ingefær er mest kjent for sin terapeutiske egenskaper i behandling av gastrointestinale problemer. Imidlertid er det også fordelaktig for behandling av sår hals og hoven. Ingefær te selges kommersielt, men kan også lages hjemme.

Varm opp den ønskede mengde vann til koking. Når den når en rullende koke, fjern fra varmen og tilsett alle typer teposer. La det bratt i ett til to minutter. I mellomtiden, rene og skjære en ingefærrot og legge inn i varmt vann. Bruk en spiseskje ingefær rot per kopp vann. Bratt ingefær te for 15 til 20 minutter for maksimal effektivitet.

Cayenne Pepper Gurgle

Cayenne pepper er en veldig bra ingrediens for en smertelindrende gurgle. Bland en teskje av Cayenne pepper i en kopp vann og gurgle i løpet av dagen, etter behov. Cayenne er veldig varmt og kan forårsake hudirritasjon. Vask hendene grundig med såpe og vann før du berører øynene eller andre sensitive områder. Ikke svelge cayenne vann som den store mengden av Cayenne kan forårsake magesyke.

Sage

De eteriske oljene som finnes i salvie blader er nyttig i behandling av mange plager, som gingivitt, dårlig fordøyelse og sår hals. Når salvieblader er oppvarmet, er de essensielle oljer frigjøres i væsken hvori de er nedsenket. Bratt en teskje av fersk salvie blader i en kopp kokende vann i fem minutter. Tømme faste stoffer og gurgle elixir. For mer smak, kan du velge å legge til en teskje ferskpresset sitronsaft.

Kamille

Kamille er en populær ingrediens i te på grunn av sine terapeutiske egenskaper. De eteriske oljene som finnes i kamille blomster rolig irritasjon og reduserer betennelse. Kok så mye vann som ønsket og legge en halv teskje av tørket kamille per kopp vann. Bratt løsningen i fem minutter, eller til den ønskede styrke. Pønsker kamille te, inkluderer en te-pose i bløtlegging væske. Honning kan legges til blidgjøre te og høyne smertestillende fordeler.