Digidexo.com

Hva du skal gjøre for å gå ned i vekt

Mange av oss prøver hele tiden å slippe overskytende pounds så raskt som mulig. Hver månedene det er en ny kjepphest diett eller pille som lover å gi oss kroppen vi alltid har drømt om å ha. Men det er egentlig ingen hemmelighet til vekttap. Det er ingen magisk pille eller urte concoction som vil slette disse pounds. Men her er noen nyttige forslag.

Sunt kosthold

Du trenger ikke å sulte deg selv til å gå ned i vekt. Men du trenger ikke å ta hensyn til matinntaket og sørg for ikke å spise for mye. Å spise junk food, stekt mat, fastfood og annen mat med høyt fett vil til slutt føre til livlinjen å utvide. Det er viktig å unngå usunn mat og hold deg i stedet til en diett av magert kjøtt som kylling og fisk, masse grønnsaker og bladgrønnsaker som spinat, frukt og hele korn som hvete. Prøv å spise mer enn 2000 til 2500 kalorier per dag, som anbefalt av Food and Drug Administration (FDA). Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog for å få informasjon om hvor mange kalorier du bør spise per dag basert på din vekt og høyde.

Kardiovaskulær trening

Kardiovaskulær trening, som løping, jogging, power-walking, svømming og sykling, er den beste form for trening for å brenne av overflødig fett. Kardiovaskulær trening engasjerer kroppen å kaste pounds, i motsetning til styrketrening, som bygger og toner muskler og brenner av fett på en mye langsommere tempo. Hvis du ikke er en ivrig mosjonist, starter med ca 30 minutter av cardio tre ganger i uken, og gradvis bevege seg opp til en time med cardio tre ganger i uken. Husk å ta pauser mellom treningsøktene til at musklene til å samle krefter. Små ting som å ta trappene i stedet for heisen eller gå til steder innenfor en kilometers radius i stedet for kjøring kan gjøre en stor forskjell i forbrente kalorier og vekt tapt.

Alt med måte

I stedet for å spise tre store måltider om dagen, spise fem eller seks små måltider. Dette vil bidra til å avverge sult mellom måltidene. Spis sunn snacks som gulrot pinner eller fullkorn kjeks i stedet for høy fett snacks som chips og kjeks. Hvis du ikke kan forplikte seg til å trene for en full 30 minutter, prøv å innlemme minst 10 minutter med cardio i din daglige rutine, enten det er trapp-klatring eller power-walking. Små ting som dette kan gå en lang vei mot å hjelpe deg slippe noen pounds hver måned.

En gang i blant kan du unne deg noe dekadent som iskrem eller stekt kylling. Ikke frata deg selv. Deprivasjon fører ofte til overspising - konsumere store mengder mat i en kort periode - som til slutt forhindrer effektivt vekttap.