Digidexo.com

Gammeldags rettsmidler for Ear Pressure

Gammeldags rettsmidler for Ear Pressure


Det er mange hjem rettsmidler som har vært brukt for øret press i mange år. Noen av disse rettsmidler er svært enkel og trygg og andre er litt mer komplisert, og selv risikabelt hvis det ikke gjøres riktig. Hjem rettsmidler bør ikke brukes i stedet for å gå til legen. Hvis det er en infeksjon som er involvert, vil disse tiltakene ikke kurere det og kan muligens gjøre det verre. Etter å ha prøvd rettsmidler, hvis symptomene forverres, bør du oppsøke lege med en gang.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksyd er et effektivt produkt for å fjerne ørevoks, noe som kan føre til smertefulle øret trykk. Bruk en dropper eller lokket til å slippe nok hydrogen peroxide i øret for å fylle kanalen. Du vil føle kribling og bobling i øret. La sitte i noen minutter, og deretter skylle øret med varmt vann.

Varme

Noen ganger varme kan hjelpe myke ørevoks eller lette smerter av øret press. Bruk en varm vannflaske eller varm pose med salt og holde den mot øret.

Valsalva manøver

En tradisjonell teknikk for øret trykket kalles Valsalva manøver. Denne manøveren kan åpne Eustachian rør og gi lindring. Ta en dyp pust og lukke munnen. Mens knipe nesen stengt, blåse nesen svært forsiktig. Ikke blås nesen for hardt, da dette kan forårsake skade på trommehinnen.

Gjesper eller Chewing

I en klemme, eller på reise, gjesping eller tyggegummi kan hjelpe tømme ut øret press. Tygge kan hjelpe kontrakt muskler og åpne opp øretrompeten.