Digidexo.com

Ørevoks fjerning Instruksjoner

Ørevoks fjerning Instruksjoner


Ørevoks, eller ørevoks, i normale mengder bidrar til å rense, beskytte og holde det indre øret sunt. Problemer kan oppstå når det er for lite ørevoks, noe som resulterer i øret føles tørr og kløende. Overproduksjon av ørevoks resultater i øret følelsen tett, påvirker hørsel og kan forårsake svimmelhet. Når ørevoks blokkering skjer av og til, kan du avhjelpe situasjonen hjemme, men du bør besøke en øre, nese og hals spesialist hvis du har gjentatte problemer med overproduksjon.

Ørevoks fjerning Instruksjoner

•  Len hodet til den ene siden slik at øret med blokkering vippes oppover. Dra øreflippen ned med pekefingeren og tommelen for å åpne øret.

Fyll dråpetelleren med mineralolje. Hold den over øret slik at spissen er i nærheten av åpningen i øret. Sprute tre dråper mineralolje inn i øret. Hold hodet til siden slik at mineralolje kan dryppe ned i øregangen for å løsne ørevoks.

Hell vann fra springen i en bolle. Bruk en food termometer for å sørge for at vanntemperaturen er rundt 98 grader Fahrenheit.

fylle blæren sprøyten med vann. Sakte sprute vann inn i øret for å bryte opp og løsne ørevoks.

Len hodet i den andre retningen, så de berørte øret er vippet mot gulvet. La ørevoks og vann til å renne ut av øret. Dette kan ta noen minutter.

Tørk bort ørevoks, som det kommer ut, ved hjelp av en bomullspinne.

Hint

  • Se en lege hvis du har smerter i ørene eller hvis utflod fra ørene ser unormal.
  • Ved hjelp av vann ved kroppstemperatur for vanning ørene bidrar til å redusere svimmelhet.
  • Ved hjelp av bomullspinner alene for å fjerne ørevoks kan skyve ørevoks lenger inn i øret.
  • Bruk aldri andre gjenstander, for eksempel hår pins, for å prøve å fjerne ørevoks fra ørene.