Digidexo.com

Ernæring Helse Resources

Ernæring Helse Resources


Når du arbeider med noe så viktig for helsen din som riktig ernæring, vil du være sikker på at informasjonen er pålitelig og støttet av gode vitenskapelige data. Blant en rekke troverdig ressurser er de 2010 Dietary Guidelines for amerikanerne, utgitt tidlig i 2011 av det amerikanske landbrukssekretæren og sekretæren for Department of Health and Human Services.

US Department of Agriculture

Plugg nutrition.gov i din nettleser for en rekke informasjon om din helse, ernæring og fitness. Denne amerikanske regjeringen nettstedet tilbyr forslag om kosthold og vekttap, og informasjon om sunne barn. Du vil finne det amerikanske Department of Agriculture næringspyramiden her også. Nutrition.gov har linker til informasjon som er uvurderlig for deg og din familie til forskning og kartlegge dine ernæringsmessige behov ved hjelp av sine retningslinjer og lenker. De 2010 Dietary Guidelines for amerikanerne er knyttet til USDA Center for Nutrition Policy and Promotion (se Ressurser).

American Dietetic Association

Som verdens største organisasjon for mat og ernæring fagfolk, gir denne ressursen nøyaktig vitenskapelig informasjon for offentligheten om ernæring, vekttap, og matsikkerhet hos eatright.org. The Public Information siden inneholder også koblinger til informasjon om ernæring i spansk og kinesisk. For profesjonelle, å være medlem av ADA gir deg tilgang til den nyeste ernæringsmessige nyheter og forskning, og informasjon om karriere og jobbmuligheter i diettmat feltet.

La oss gå!

En næringskilde fra den amerikanske regjeringen fokuserer på å heve sunne barn, er Letsmove.gov en Internett-ressurs som er uvurderlig for den pliktoppfyllende forelder eller omsorgsperson, og tilbyr en rekke verktøy og støtte for å hjelpe deg å oppnå målet om å oppdra barna som forstår fordelene av en sunn livsstil. La oss bevege oss er "spise sunt" sider (se Ressurser) tilbyr den nyeste informasjonen tilgjengelig for å hjelpe deg å møte dine ernæringsmessige behov.

Helsepersonell

Ernæringsfysiologer, som studerer og bli lisensiert i måten kroppen fungerer og utnytter mat, vitaminer og mineraler, er en utmerket ressurs hvis du tar fatt på en sunn livsstil. Mens følgende ernæringsmessige retningslinjer er alltid en god idé, er det ikke alltid en one-size-fits-all løsning, og konsultere med en ernæringsfysiolog kan tilby deg individuell rådgivning. Du kan også be om ernæringsmessige behov fra fastlegen din. Legen din kan være i stand til å henvise deg til en ernæringsfysiolog hvis du har spesielle helsemessige krav, slik som å være over-eller undervektig eller lider av ernæringsmessige mangler. Til slutt, spør på apoteket, som kan være en pålitelig kilde til gratis informasjon om mange ting. Gi apoteket en kort oversikt over noen spesielle hensyn vedrørende din helse slik at han kan gi deg nøyaktig ernæringsmessige råd.