Digidexo.com

Hvor effektiv er den Strip Drug Test?

Strip narkotika tester er utviklet for å teste urinen etter spor av stoffer som marihuana. De er populære på arbeidsplassen for tilfeldige tester, samt i hjemmet som et verktøy for bekymrede foreldre. De er enkle å administrere, men du må forstå nøyaktig hvordan de fungerer og hvordan å lese dem for å sette dem på best mulig måte.

Funksjon

Strip narkotika tester er også kalt dip-stavs urin narkotika tester og dip-strip narkotika tester. De kan oppdage spor av marihuana i urin opp til 10 dager etter at stoffet har blitt brukt. De kan også brukes til å detektere kokain bruk, selv om disse testene er mindre presise, som kokain ikke forblir i systemet på langt nær så lang som marihuana.

Funksjoner

Generelt vil dip-stav medikamenttestapparatet har en langstrakt del som skal dyppes i urinen. Ettersom strimmelen absorberer urin, vil en farge vises som indikerer nærvær eller fravær av spor av stoffer i systemet. Noen typer test har mer avanserte avlesninger, og faktisk inkluderer en digital indikator.

Typer

Dip-stavs narkotika tester kommer i mange varianter, selv om de alle fungerer i utgangspunktet på samme måte. Du kan få dem til kokain testing og marijuana testing, så vel som i flere generelle skjemaer som bare indikerer nærværet av amfetaminer i systemet, eller generelt indikerer bruken av sprekken, krystall meth eller sveiv. Du kan også få tester med ulike sensitiviteter til narkotika, avhengig av dine behov.

Betraktninger

Når du administrering av en dip-strimmel stoff test, faktor i formålet med testen. Hvis du prøver å finne ut om et barn er å bruke et forbudt stoff, vil du sannsynligvis vil ha en svært følsom test for å lette din frykt. På den annen side, hvis du kan ta en handling som å skyte en ansatt basert på resultatene av en slik test, må du være sikker på at de følsomhetsnivåer møte FDA krav, og at testen er godkjent for denne type bruk. Hvis det ikke er det, du åpner deg opp til søksmål og andre juridiske handlinger.

Fordeler

Dip-stavs narkotika tester er svært populære fordi de er billig og enkelt å bruke. De kan bestilles på nettet raskt og effektivt. De viser også resultater umiddelbart, slik at du kan ta rask handling hvis det er berettiget.

Advarsel

Når du bruker dip-stavs narkotika tester, være meget forsiktig at hver handling du tar er juridisk forsvarlig. Hvis du bruker stripen dopingtest på dine ansatte, sjekk alle statlige, lokale og føderale lover om narkotika-testprosedyre. Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med å miste din bedrift, betale store bøter eller være ute av stand til å stadig skyte en ansatt som er en kronisk rusmisbruker, selv om hun er en fare for seg selv og resten av din bedrift.