Digidexo.com

Hvordan å rense systemet Trygg & Fast

Hvordan å rense systemet Trygg & Fast


Rensing kroppen for giftstoffer, også kjent som detox, kan være en sunn måte å fjerne negative ting kroppen blir tett opp med, hvis det blir gjort riktig. Nettstedet DetoxSafely sier at å gjøre en detox er en måte å hjelpe kroppens naturlige rengjøringsmidler få et løft av energi når kroppen blir overbelastet med giftstoffer fra sigarettrøyk, sukker, stekt mat, stress og resept eller narkotiske stoffer. De nevner detox er best brukt som en reell endring i ens livsmønstre.

Hvordan å rense systemet Trygg & Fast

•  Drikk bare sukker gratis drinker på de to første dagene av rens. Kutte ut sukker i kosten kan skylle ut fett, særlig vann. Kroppen består hovedsakelig av vann, ifølge "Ernæring: The Science of Eating", så det er viktig å få rikelig med vann hver dag. Valgte juice, te og andre sunne alternativer.

spise rå mat og frisk frukt og grønnsaker, som starter på den tredje dagen av rens. Denne dagen vil begynne å få legemet klar for hele matvarer på nytt. Hele korn kan hjelpe skylle systemet ut, også.

Stick med sunn mat valg etter de tre dagene av rens er gjort. "Williams Essentials of Nutrition & Diet Therapy" sier at fett i rødt kjøtt kan stikke i kroppen over lengre tid, så det er bedre å velge magre kutt eller stokk med hvitt kjøtt som kylling og kalkun. Unngå stekt og behandlet mat.

Hint

  • Ta vitaminer. Vitaminer og antioksidanter kan hjelpe tømme kroppen for giftstoffer, spesielt vitamin E, ifølge "Healing med vitaminer." Sørg også for å ta omega-3 fettsyrer for hjerte helse. Kroppen får rikelig med vitaminer gjennom å spise riktig mat, men under en rens litt ekstra kan hjelpe.
  • Slutte å røyke, eller få folk rundt deg til å slutte å røyke. Sigarettrøyk setter en rekke giftstoffer i kroppen. Få en luftrenser for hjem som vil bruke ioner for å fjerne giftstoffer, som forurensing og sigarettrøyk, fra luften inne i hjemmet.