Digidexo.com

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

En kenguru pumpen er en matepumpe for babyer som sakte leverer formelen direkte til magen av en baby i en jevn strøm og brukes til å gi en konsistent og jevn flyt over en periode. Formelen er holdt i en pose inne i pumpen og deretter pumpen gjør at formelen for å bli sluppet ut av pumpen på den måten at du angir. Hvis du som mor skulle ha behov for å bruke kenguru pumpen uten tilsyn av en sykepleier, må du vite hvordan du bruker den.

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

•  Flyte formelen inn i materen posen og lukke rulleklemmen på tilførselsrøret. Du vil vite klemmen er lukket når formelen doesn & rsquo; t lekke ut av linjen.

Heng materen pose på stativet og slå Kangaroo pumpe på. Du blir nødt til å vente noen sekunder mens pumpene starter opp.

•  Trykk sletteknappen på pumpen så snart pumpen er ferdig med oppstart sjekk av systemet. Dette vil tilbakestille alle tidligere innstillinger.

Bruk piltastene til å velge hastighet, dose og volum der du ønsker formelen levert. Din lege eller sykepleier vil indikere disse spesifikasjonene for ditt tilfelle.

Finn armen på baksiden av pumpen og trykk den ned. Armen vil holde snu før det er fullt utvidet nedover.

6. Plasser i bunnen av dråpekammeret av posen inn i den nedre åpning i pumpen. Denne åpningen vil bli utsatt når du bevege armen på baksiden.

•  Juster toppen av posen inne i pumpen og mate røret gjennom armen forlenget under pumpen.

Åpne rulleklemmen og la røret fylles med formel. Se røret så kan lukke valsen så snart røret er fylt.

9. Lukke armen ved å dreie den tilbake oppover og presser den på plass på baksiden av pumpen.

10. Koble enden av pumperøret og foringsrøret og tape dem sammen. Sørg for at de er forsvarlig festet for å hindre lekkasjer.

Åpne rulleklemmen på pumpeslangen for å tillate at formelen for å gå ut gjennom siden av foringsrøret.

Hint

  • Sjekk med din lege eller sykepleier om hvordan å forberede formelen for bruk spesielt med en kenguru pumpe for de beste resultatene.
  • Ikke behandle noen uten å henvise med en utdannet medisinsk faglig eller du kan alvorlig true person & rsquo; s helse.