Digidexo.com

EKG Tekniker Karriere

EKG Tekniker Karriere


Et elektrokardiogram (EKG) tekniker poster og tolker elektrokardiogram. Elektro registrere den elektriske aktiviteten i hjertet. Disse målingene blir brukt på en rekke måter. Primært de hjelpe leger bestemme helsen til pasientens hjerte og puls. EKG-er er også brukt til å diagnostisere hjertesykdom. Teknikere ofte lære på jobben som lisensiering eller trening er ofte ikke nødvendig. Treningsprogram finnes og er vanligvis tilbys gjennom handel skoler og samfunnet høgskoler.

Sykehus

Mange EKG teknikere jobber på sykehus. Oftere enn ikke, vil EKG techs arbeider i den innstillingen administrere tester på pasienter som nylig har opplevd et hjerteinfarkt eller lider av noen form for hjertesykdom. Finne arbeid på et sykehus kan være enklere enn å finne arbeid i klinikkene. Dette er delvis på grunn av mange sykehus som bor åpen 24 timer. Klinikker har en tendens til å ha flere faste timer. De EKG teknikere er villige til å jobbe ulike timer, for eksempel kirkegård turnus, kan finne det lettere å få arbeid gjennom sykehus arbeid. Sykehus betaler ofte bedre også.

Legekontorer og klinikker

Arbeide i en klinikk eller et legekontor er en annen mulighet for en EKG tekniker. Igjen, vil betale sannsynligvis være noe lavere enn sykehus, men timer vil være mer vanlig. Dette er et godt alternativ for de med familier eller enkeltpersoner som finner seg ikke i stand til å holde mindre tradisjonelle timer. Arbeidet vil være den samme som om du jobber i et sykehus for det meste. Den ene største forskjellen er at du sannsynligvis jobbe med færre pasienter som lider av en umiddelbar helse bekymring.

Physicals

EKG teknikere er også ansatt av selskaper som utfører rutine physicals. Mer grunnleggende physicals inkluderer ikke en EKG. På den annen side, er de ofte brukt i mer involvert physicals. De gir en god lesning av ens hjerte helse. Siden mange bedrifter, idrettslag og andre selskaper og organisasjoner krever enkeltpersoner å motta fulle fysiske undersøkelser, er EKG teknikere ofte kalt inn for å utføre sitt arbeid. Denne type arbeid kan være spesielt godt egnet til de som leter etter deltidsarbeid.