Digidexo.com

Matvarer som kan forårsake Restless Leg Syndrome

Matvarer som kan forårsake Restless Leg Syndrome


Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, anslagsvis 12 millioner amerikanere lider av rastløse ben syndrom. Restless legs syndrom kan utvikle seg til enhver alder, men har en tendens til å dukke opp i de som er middelaldrende eller eldre.

Bakgrunn

Restless legs syndrom (RLS) er en nevrologisk lidelse som forårsaker alvorlig ubehag og smerter i bena akkompagnert med trangen til å hele tiden bevege beina under hvile for å gi lindring. Den følelsen nesten alltid skjer mens du prøver å hvile eller sove.

Typer

Matvarer som inneholder koffein er den største synderen for å forårsake rastløse ben syndrom. Dr. Ronald F. Pfeiffer antyder dramatisk redusere alle kilder til koffein i kosten, spesielt før sengetid. Unngå mat som sjokolade sammen med te, kaffe og kullsyreholdige drikker.

Expert Insight

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, har forskning vist at alkohol og tobakk kan også utløse rastløse ben syndrom. Unngå alkohol og tobakk kan bidra til å forhindre utløser tilstanden, men har ikke funnet å fullstendig eliminere RLS.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, kan næringsstoffer mangler i jern, magnesium, folsyre og vitamin B føre til rastløse ben symptomer. Vurdere å spise mat rik på spesifiserte næringsstoffer eller ta et daglig vitamin supplement for å beskytte deg mot mangel på næringsstoffer.

Advarsel

Planlegge en avtale med legen din dersom rastløse ben symptomer forårsaker alvorlige søvnforstyrrelser. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever plutselige rykk, nummen eller kriblende følelse ledsaget av krypende følelse i bena.