Digidexo.com

Naturlig behandling for lavt testosteron for menn

Naturlig behandling for lavt testosteron for menn


Menn med lave nivåer av testosteron kan oppleve problemer med senket sexlyst og erektil dysfunksjon, depresjon og humørsvingninger og muskel tap. Naturlig rettsmidler kan brukes til å styrke nivåer av denne avgjørende mannlige hormonet.

Muira Puama

Muira puama er en Amazonas-plante som har vist seg å fungere som testosteron i kroppen, øke aggressivitet, erektil funksjon, libido og muskelmasse.

L-Arginine

En aminosyre som finnes i matvarer som brokkoli og blomkål, behandler L-Arginine erektil dysfunksjon, et symptom på lavt testosteron, ved å styrke effekten av nitrogenoksid, som regulerer blodstrømmen til og fra penis.

Sarsaparilla Root

En virilitet økende middel i århundrer, inneholder sarsaparilla rot steroide saponiner, som kan etterligne funksjonene til testosteron.

Tribulus terrestris

Kliniske studier har vist at Tribulus terrestris, også kjent som punktering vintreet, kan øke produksjonen av testosteron hos menn.

Maca Root

Maca rot, et South American urt, stimulerer det endokrine system, som i sin tur kan styrke testiklene til å produsere mer testosteron.