Digidexo.com

Vanlige dagliglivets utfordringer av eldre

Vanlige dagliglivets utfordringer av eldre


De fleste mennesker ønsker å alder i sine lokalsamfunn og hjem, ifølge The National Association of området Agencies on Aging. Som folk blir eldre, kan visse utfordringer oppstår i dagliglivet. Mens noen av disse utfordringene kan vise seg umulig å overvinne, kan lokalsamfunn kommer sammen for å hjelpe de eldre opprettholde sin selvstendighet så lenge som mulig.

Husarbeid

The University of Missouri Extension Institutt for familiestudier sier at eldre kan slite med å fullføre husarbeid. Som folk blir eldre, kan de ha problemer med å bøye til ren, får post, snømåking og gressklipping. Ansette et nabolag gutt eller høyskole student å fullføre disse oppgavene kan bidra til at eldre person å opprettholde uavhengighet uten å forsømme husholdningen.

Trening

Eldre mennesker trenger daglig mosjon for å vedlikeholde muskler og bein helse, ifølge The National Association of området Agencies on Aging. Mange eldresentre tilbyr treningsprogrammer og treningstimer for å hjelpe eldre voksne forbedre deres helse. Skal du på en daglig spasertur kan også hjelpe eldre voksne opprettholde et nivå av fysisk form.

Transport

The National Association of området Agencies on Aging sier at eldre voksne kan ha fysiske begrensninger som begrenser evnen til å kjøre. Offentlig transport eksisterer i enkelte miljøer, noe som gjør det lettere for eldre å reise. Familiemedlemmer og omsorgspersoner skal hjelpe eldre person forstår det offentlige transportsystemet, slik at hun kan reise trygt.

Måltider

Som voksne blir eldre, kan de ikke bruke mye tid på matlaging. Alternativer for å være sikker på at den eldre befolkningen fortsatt få næringsstoffer inkludere måltid levering programmer og seniorsenter lunsjer. Omsorgspersoner og familiemedlemmer kan også lage mat for uken og fryse dem. Dette gjør at eldre voksen for å opprettholde uavhengighet uten å sette mye forberedelse til måltidene.

Sosial isolasjon

Eldre mennesker som bor alene kan slite med sosial isolasjon. New York University-Wagners NYC Rådet presenterer en studie at en fjerdedel av amerikanerne som bor alene har dårlig helse, men ingen til å ta vare på dem. På grunn av mangel på sosial støtte, kan eldre mennesker har en nødsituasjon, og ingen skal vite om det. Familiemedlemmer og omsorgspersoner bør sjekke på eldre voksne hver dag for å hjelpe de eldre opprettholde en tilstrekkelig grad av kameratskap og helse.