Digidexo.com

Hvordan redusere vekt for menn

Hvordan redusere vekt for menn


Menn som bærer ekstra vekt, spesielt rundt midjen sin, har en økt risiko for type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og hjerneslag. Men de har naturen på sin side hvis de ønsker å gå ned i vekt. Genetisk, menn har en tendens til å ha mindre fett enn kvinner, mer testosteron og mer muskelvev. Denne makeup gjør det lettere for dem å gå ned i vekt - så lenge de gjør det riktig. Vekttap bør skje ved en gradvis tempo. Fad dietter som drastisk reduserer kaloriinntaket bør unngås fordi de kan føre til vektøkning, metabolske forstyrrelser, yo-yo slanking og ernæringsmessige mangler.

Hvordan redusere vekt for menn

•  Gå ned i vekt med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke. Ifølge US National Library of Medicine, er dette en sunn vekt-tap rate. Siden et pund er 3500 kalorier, kan du miste en kilo per uke ved å kutte 500 kalorier fra ditt daglige kosthold. Cutting 1000 daglige kalorier fører til en ukentlig tap på 2 pounds. Du bør ikke spise mindre enn 1500 kalorier daglig uten medisinsk tilsyn.

•  Ta på sunne matvaner som du kan vedlikeholde over en lang periode. Gjør sunn mat en del av din nye livsstil. Unngå mettet fett, sukkerholdig brus, koffein og alkohol. Menn har en tendens til å foretrekke kjøtt over karbohydrater. Ved å begrense fett kjøtt som svinekjøtt og biff og ved å spise magert kjøtt som kylling, fisk og kalkun, kan du redusere kaloriinntaket ditt. Konsumere protein fra plantekilder som for eksempel rå nøtter og belgfrukter. Få karbohydrater fra matvarer som brun ris og hel-hvete pasta i stedet for fra enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Inkluder umettede, hjerte-sunt fett som olivenolje og rapsolje. Drikk vann for å holde deg hydrert og for å fremme fordøyelsen helse.

Unngå å hoppe over måltider fordi dette utløser kroppens sult varsling, slik at det holder på fett i stedet for å fjerne den. Spise fem til seks, til små porsjoner per dag gi kroppen din med konstant ernæring og å stimulere stoffskiftet og eliminere cravings. Eksempler på små måltider omfatter en peanøttsmør eller kalkun sandwich på hel-hvete brød med et glass skummet melk eller en side salat med grillet kyllingbryst.

Go svømming, jogging, gå eller sykle for å øke stoffskiftet og brenne kalorier. Tog på et moderat intensitet - puste tungt, men ikke gisper etter luft. Legg variasjon av trening på elliptisk maskin eller Steppmaskin, eller delta i gruppe idretter som basketball eller fotball. Arbeid deg oppover til 45 minutter med trening, tre dager i uken. Utholdenhetsidretter vil hjelpe brenne kalorier og er en viktig del av å bli kvitt overflødig vekt.

Legg styrke øvelser til treningen rutine. Beef opp muskelvev fordi det øker din hviler metabolic rate, og vil legge til muskel tone. Tilpasse en hel-kropp rutine som trener dine armer, ben, bryst, skuldre, rygg og mage. Bruk en kombinasjon av frie vekter, vektløfting maskiner og din egen kroppsvekt. Øk mengden av vekten du løfter som du blir sterkere. Igjen, trene tre dager i uken, 45 minutter per dag.

Utfør styrke øvelser som biceps curls og triceps extensions for armene. Har vektet knebøy og utfall for bena. Tone magen med crunches og omvendt crunches. Gjør overhead dumbbell presser for skuldrene, push-ups for brystet og døde-heiser for ryggen din. Bruk tunge vekter som vil utøve musklene dine. Å bryte ned muskel resulterer i mer muskelmasse. Jo mer muskler du har, jo mer fett vil du forbrenne.

Få syv til ni timer søvn per natt. Når du sover kroppen reparerer seg selv slik at dine våkne timer er mer produktive. Mangel på søvn kan bringe på cravings og resultere i overspising.