Digidexo.com

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap


Når en person er overvektig, strekker huden for å imøtekomme det økte volumet av vekt. Etter vekttap, huden noen ganger ikke klarer å stramme tilbake, og resultere i overflødig hud rundt mage, innsiden av lårene og under armene. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er veien å permanent miste vekt. Hvis du mister mye vekt raskt fra ekstrem slanking, kan du ende opp med stygge løs og hengende hud som ikke stramme opp.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

•  Tren regelmessig og utføre motstand, utholdenhet og styrketrening en time daglig tre ganger i uken for å stramme og tone løs hud og til å bygge nye muskler for huden å følge. Ved å bygge og legge muskel, kan du danne et stramt lag under huden som kan forbedre hvordan huden ser ut og ta bort noe av sag effekt. Tren med frie vekter og motstand treningsapparater og sørg for å understreke høyere reps med lavere vekter.

Drikk mye vann for å holde seg hydrert, eksfoliere huden og massere Thiomuplex Cream eller kremer som inneholder aloe vera-ekstrakt, soyaprotein og gjærekstrakt to ganger daglig for å holde huden sunn og forbedre sin elastisitet. Ved å øke kroppens produksjon av elastin og kollagen, vil huden stramme.

Tenk kosmetisk kirurgiske alternativer for å fjerne overflødig hud rundt mage, midje, bein, armer bryst og nakke. Kirurgi er den eneste løsningen som blir kvitt overflødig hud for godt. Det er mange mulige Kroppskonturering operasjoner for disse problemene inkludert Mageplastikk mageplastikk, tumescent lavere body lift, body lift kirurgi, belte lipectomy, arm heis eller brachioplasty, brystløft, ansiktsløftning og nakke lift kirurgi, og fettsuging. Recovery tid varierer.