Digidexo.com

Hvordan å redusere fett på Tummy

Hvordan å redusere fett på Tummy


Den Ardenneroffensiven er en never-ending kamp for mange amerikanere som kjemper med sin vekt. Kjepphest dietter kommer og går, men noen ernæringsfysiolog vil fortelle deg den beste måten å gå ned i vekt og holde seg i form er gjennom riktig kosthold og mosjon. Likevel kan folk finne det vanskelig å gå ned i vekt i problemområder, og magen området er intet unntak. En kombinasjon av å spise riktig, bygge muskelmasse, og utføre calorie-brenning trening kan være nøkkelen til å eliminere at pesky magefett å avsløre flat abs perfekt for stranden sesongen.

Hvordan å redusere fett på Tummy

Burning Belly Fat

•  Begynn en diett rik på grønnsaker, frukt og fiber og lite sukker og fett. Den beste måten å komme deg inn i vanen med å spise næringsrik mat er å redusere fristelsen - kaste bort alle cookies, godteri, potetgull og andre junk mat i huset ditt, og erstatte dem med lav-fett, høy nærings alternativer . I stedet for å kjøpe iskrem, kjøpe nonfat frossen yoghurt; stedet for å spise chips og dip, prøv gulrøtter og hummus.

•  Reduser stress. Flere vitenskapelige studier tyder på en sammenheng mellom høye nivåer av stress og og overflødig fett oppbevaring rundt midjelinjen, på grunn av hormonet kortisol. I tillegg er en person under høyt stress mindre sannsynlighet for å ha fokus og engasjement er nødvendig for å aktivt forfølge hans eller hennes vekttap mål. Heldigvis produserer trening endorfiner, som kan forbedre humøret og reduserer stress.

Gjør kardiovaskulær trening minst tre ganger per uke, og ideelt sett hver dag. Kardiovaskulære øvelser omfatter løping, rask gange, sykling, aerobic, eller enhver aktivitet som øker pulsen din i minst 30 minutter. Denne typen trening øker hastigheten stoffskiftet, og dermed brenner kalorier og til slutt brenne lagret fett cellene.

Gjør mageøvelser minst tre ganger per uke. Toning musklene rundt magen skaper definisjon, og muskel har den ekstra fordelen av å brenne mer kalorier i hvile enn fettvev. Utover crunches og sit-ups, prøv målrettet buk øvelser som en-hundrevis. Legg en yoga mat flatt på gulvet, og ligge på den med ryggen mot gulvet og hendene ved din side. Sett føttene sammen, pek tærne, og løft bena rett opp i luften, bevisst bruke nederste magemusklene til å sakte trekke bena oppreist. Exhaling, løft skuldrene fra gulvet og sakte leggene mot gulvet så lavt som mulig. Løft armene, og pumpe opp og ned, ta korte åndedrag som du går. Målet for 100 pumper eller repetisjoner.

Hint

  • Hvis vekttap er målet ditt, bare veie deg en gang i måneden. Disse metodene tar tid, så veie deg oftere vil trolig være nedslående.
  • Alltid konsultere en lege før du begynner på diett eller vekttap diett.