Digidexo.com

Hvordan får Kina Brush arbeid?

Den Suifan er Kwang Tze Solution, som også er kjent som Kina Brush, ble utviklet for å hjelpe menn å forbedre deres sexliv. En manns manglende evne til å holde sin ereksjon lenge nok til at hans partner å føle tilfredshet i sex handling kan føre til problemer i, eller til og med ødelegge forholdet.

Fakta

Dr. Lai Sui Fan (Yuk Hun) er opphavsmannen til Suifan er Kwang Tze Solution, som har blitt benyttet i den asiatiske kulturen i mange år for å fremme sunn seksuell aktivitet (varme kanalene og avkrefte kaldt). I den vestlige verden, er Suifan er Kwang Tze Solution bedre kjent som Kina Brush. Denne børsten er en motgift for menn som lider av for tidlig utløsning.

Feromoner

For tidlig utløsning er en vanlig mannlig seksuell problemet. For tidlig utløsning er nådeløs utslipp av sæd med ubetydelig seksuell stimulans før, på eller like etter penetrasjon.

Kina Brush

The China Brush er en potent middel formulert med urteaktige planter og kinesiske urter for å forhindre for tidlig utløsning. Den China Brush er kjent for å gi menn kontroll av deres ereksjon som tillater dem å delta i samleiet for en lengre tidsperiode.

Hvordan bruke China Brush

The China Brush har fått navnet sitt fordi den har en liten bomulls pensel inne i flasken. For å søke, børste Kina Børst lett under penishodet og langs toppen av det 30 minutter til to timer før loven. Dette reduserer følsomheten for å tillate langsommere opphisselse slik at for lengre seksuell aktivitet.

Ingredienser

Kina Brush ingredienser inkluderer vann, kanel (Cinnamomum cassia), koreansk ginseng (Panax ginseng), gallestein (storfe), Aloe Vera, og nellik (Eugenia caryohyllus). Dette produktet er kun til utvortes bruk.