Digidexo.com

Hvordan velge et Glukose Meter

Du tenker kanskje på alle glukose meter er de samme. Egentlig er glukose meter priset fra $ 20 til $ 90, og hver og en har forskjellige fordeler for pasientene. For eksempel, noen meter er lettere å håndtere, mens andre har store tall og skjermer for de med synsproblemer. Velge riktig glukose meter tar ikke mye tid, men det er flere hensyn.

Hvordan velge et Glukose Meter

•  Bestem hva forsikringen dekker. Noen forsikringsselskaper vil betale for en meter med en liten, out-of-pocket co-pay regning. Ring ditt forsikringsselskap og diskutere planens dekningsprosenten.

Bestem deg for estetiske detaljer. Hvis du har problemer med synet, velger en meter med store tall og et klart merkbar skjerm. Noen skjermer har lys bak i bilen mens front tallene er store og mørke, noe som gjør det lettere å se for pasienten.

Bruk enheter med store ringer og bånd innsetting mekanismer hvis du har leddgikt. Noen glukose meter kommer med små strimler som er satt inn i små hull. Disse er ikke nyttig for pasienter med artritt. Kjøp en glukose meter med store stykker som er laget spesielt for personer med leddgikt.

•  Finn en måler som trenger minimalt med blod. Noen meter trenger høyere mengder blod. Meter som trenger små dråper er mindre smertefullt og enklere på fingrene som stadig stakk.

Kjøp en meter med minne. Hvis du ønsker å holde styr på daglige målinger, kjøpe en meter med minne. Disse typer meter gi pasienter med en historie med blodsukkernivået som bidrar til å finne ut matvarer som hever og senker sukker.