Digidexo.com

Sinus Polypper Natural Cures

Sinus Polypper Natural Cures


Sinus polypper, eller nesepolypper, er dråpeformede godartet vekster som utvikler seg i nese og bihuler passasjer. Selv små vanligvis ikke skape noen store problemer, kan store de føre til bihulebetennelse eller blokkere nese passasjer. Selv om større nesepolypper er vanskelig å fjerne uten skikkelig medisinsk behandling, og det kan ikke være noen enkel måte å "kurere" polypper på grunn av deres tilbakevendende natur, er det noen naturlig rettsmidler som har vært kjent for å hjelpe i behandlingen av mindre størrelse polypper.

Vitamin A

Vitamin A har vist seg å fremme sunne overflatekledninger i luftveiene. The Institute of Medicine anbefaler at voksne menn konsumerer 900mcg (3000 IE) vitamin A hver dag, og at kvinner bruker 700mcg (2310 IE). Vitamin A finnes i biff, kylling, lever, og vitamin A & D befestet melk.

Vitamin C

Vitamin C er nyttig i å holde celler i kroppen sammen og forsterke veggene i blodceller. Det finnes en rekke blodkar i nesen og nese passasjer som kan påvirke nesepolypper og vitamin C kan bidra til å styrke huden, slik at det å motstå ytterligere polypper. Den anbefalte daglige rasjon for vitamin C er 60 mg, men mer kan inntas i tider med sykdom eller sykdom siden Vitamin C hjelper også bygge opp immunforsvaret. Dette næringsstoffet kan finnes i rikelig doser i brokkoli, honningmelon, kiwi, sitrusfrukter (for eksempel appelsiner, grapefrukt og sitroner) og jordbær. Sitrusfrukter inneholder også bioflavonoider, som fremmer helbredelse av vev og infeksjoner.

Vitamin E

Vitamin E er svært nyttig i å fremme helsen til slimhinner samt hud generelt, og kan hjelpe mot sinus polypper. Anbefalt daglig inntak av vitamin E for menn og kvinner er 15 mg. Vitamin E finnes naturlig i hvetekimolje, mandler, solsikkefrø og peanøttsmør.