Digidexo.com

Bone Spur Cures

Bone Spur Cures


Bone spurs (osteofytter) er benete anslag som utvikler langs kantene av benet. De er skapt av kalkavleiringer, og de fleste bein spurs gå ubemerket. Likevel, noen bein spurs gnisse mot nerver, vev og bein, forårsaker kroniske smerter og begrense en persons bevegelsesområdet. Bone spurs kan forekomme i noen, men vanligvis påvirke de aldre 60 og eldre. Imidlertid herding denne tilstanden er mulig, og kan oppnås på en rekke måter.

Medisiner

The Mayo Clinic rapporterer at ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) blir ofte brukt i den farmasøytiske behandling av bein spurs. De fleste mindre tilfeller av bein spurs kan kureres med en kombinasjon av NSAIDs og muskelavslappende foreskrevet av lege. Mange ganger er dette nok til å effektivt redusere betennelse og returnere ting til det normale.

Injeksjoner

Kortison injeksjoner er en gunstig måte å behandle og selv kurere bein spurs. Nettstedet spine-health.com rapporterer at kortison injeksjoner tilbyr en terapeutisk verdi i bein spurs som påvirker ryggraden eller forårsake utstrålende smerter. Injeksjonene gis rundt området av benet sporen, og det kan være nødvendig å tilveiebringe ytterligere injeksjon for å gi personen helt godt.

Fysioterapi

Noen ganger kan en pasient kan finne lindring fra smertefulle bein spurs gjennom fysioterapi. Terapi er mer vanlig gjort på pasienter som lider av bein spurs på sine pigger fordi denne populasjonen svarer best på denne type behandling. Spine-health.com rapporterer at behandlingen er gjort ved å prøve å gjenopprette styrke og fleksibilitet til nakke og rygg.

Kirurgi

I noen tilfeller, når ingen andre metoder arbeide og pasienten er å ha begrensninger, er operasjon nødvendig for å herde benet sporen. Operasjonen kan være invasiv og krever kirurgen å åpne opp huden rundt bein anspore for å fjerne bein anspore. Imidlertid kan en mye mindre invasiv metode gjøres artroskopisk, som normalt krever mindre tid til å gro etterpå. Kirurgisk fjerning av bein spurs er den ideelle metoden for pasienter med betydelig smerte.

Herbal rettsmidler

Curcumin er en type urtemedisin som har vist seg å være effektive på bein spurs. Tar omtrent 500 til 1000 mg av dette tillegget er blitt vist å være like anvendbare som kortison i å lindre bein sporer. For svært milde tilfeller av bein spurs å bruke varme kompresser som består av en varmepute og en klut dyppet i varmt linolje har også blitt funnet å være nyttig. Til slutt, er en av de beste urte rettsmidler for å bruke DMSO (dimetylsulfoksid), som er fargeløs og litt oljeaktig væske og gni det på huden der bein anspore er. Evitamins.com rapporterer at bevis tyder DMSO har terapeutiske egenskaper og er gunstig for å redusere smerte.