Digidexo.com

Naturist behandling for astma

Naturist behandling for astma


Bronkial astma, som også er kjent som trening eller sport utløst astma, er en betennelsessykdom som fører til at bronkiene - eller luftveier - i lungene til krampe. Disse kramper, som vanligvis refereres til som astmaanfall, vanligvis oppstår i individer med bronkial astma under eller etter trening. Symptomer inkluderer overflødig tretthet, brystsmerter eller tetthet, tungpustethet, hoste og kortpustethet. Mens vanlige behandlinger inkluderer inhalator-leverte narkotika, det er naturist behandlinger for astma tilgjengelig.

Under et astmaanfall

Mens de fleste som lider av astma vende seg til sine inhalatorer under en astmatisk episode, er det naturlige alternativer. Disse alternativene kan være nyttig ikke bare hvis du er allergisk mot eller slitne av reseptbelagte inhalert medisiner, men også hvis du tilfeldigvis mister inhalatoren. Et slikt alternativ krever bare en krukke med honning. Hvis du har en astma angrep, vil inhalere dypt med neseborene enn en åpnet krukke med honning å lette pusten. Gni en blanding av sennep olje og litt av kamfer (en aromatisk, krystallinsk stoff som finnes i noen essensielle oljer) på ryggen under et angrep kan hjelpe å puste. En annen naturist behandling for bronkial astma angrep er å inhalere over en gryte med kokende vann som inneholder karve. Disse behandlingene har ikke blitt påvist i noen vitenskapelig testet måte, så snakke med legen din eller helsepersonell før du endrer din nåværende behandling plan.

Forebyggende tiltak

En del av klimaendringer med astma er å lære hvordan du kan redusere hyppigheten og intensiteten av astmaanfall. Naturlige forebyggende teknikker inkluderer oppvarming (stretching og jogging) før eventuelle kraftig trening, trene i et fuktig miljø (for eksempel i nærheten av en dam), puste gjennom nesen (som hjelper varm innkommende luft) og dekker nese og munn når du trener i kulden. Holde seg i form også vil bidra til å redusere symptomene.

Herbal rettsmidler

Det finnes også urtemedisiner du kan ta som kan bidra til å redusere dine astmasymptomer. Den urter ingefær, nellik, hvitløk, gurkemeie pulver, lakris rot, reddik, Spiegel frø, bukkehornkløver frø, linfrø og svart pepper kan alle brukes til å behandle astma. I tillegg, drikker oppvarmet og fortynnet boraks (et hvitt mineral som finnes i saltavleiringer), samt saften fra sitroner, granat, og druer (inkludert rosiner) har blitt anbefalt for behandling av tilstanden.