Digidexo.com

Hvordan redusere hiatal Brokk Med Akupressur

Hiatal brokk er funksjonelle defekter som oppstår i området der magen og spiserøret kommer sammen ved hiatus åpningen i diafragmaet, forårsaker en del av magesekken til å stikke inn i brystet. Den glidende brokk er den mest vanlige, ofte forårsaker GERD, også kjent som acid reflux. Brennende følelse og en følelse av fylde følte i magen og brystet er noen ganger forveksles med hjerteinfarkt. Hiatal brokk er mer vanlig hos kvinner enn hos menn, og tilstanden er sett oftere hos personer som de blir eldre, som følge av muskelsvakhet og overvekt. Redusere hiatal brokk med akupressur egenbehandling er en effektiv metode for å kontrollere ubehag.

Bruksanvisning

forsiktig palpere akupressurpunktet på innsiden av armen ved albueledd like over bretten i albuen og til høyre for bunnen av biceps muskel. Dette vil bidra til å avlaste magen og fordøyelsesbesvær og følelser av fylde i brystet ledsaget av angst. Trykk rundt området til du kjenner et ømt punkt, og fortsett å trykke til ømhet avtar.

Finn galleblæren meridian på det høyeste punktet på skulderen, etter en linje rett opp fra brystvorten. Beveg fingrene langs toppen av skulderen muskelen til du finner ømt punkt i nærheten av der nakke og skulder møtes. Øve press inntil ømhet avtar og hiatal brokk symptomer minske.

Trykk langs den indre side av håndleddet på hver side av de sentrale sener, omtrent to fingerbredder nedenfor der hånden møter armen. Dette området slapper musklene i øvre fordøyelseskanal og brystet.

Finn frem til punktet der ribbeina møtes sternum, rett under brystbenet. Liggende nede, øve fast, milde press, masserer dette området, og beveger fingertuppene sakte nedover langs magen til ca halvveis mot navlen. Gjenta denne massasje flere ganger mens avslappet; praktisere denne rutinen regelmessig minst to ganger om dagen for å lindre følelser av fylde og halsbrann.

Etter hvile fra magemassasje i flere minutter, drikk et glass vann. Hoppe ned fra en rste trinn eller fra en lav krakk å avlaste presset oppover av brokk og løsne den fra i mellomgulvet. Vannet tilfører vekt til magen og hjelper den falle tilbake i sin korrekte posisjon og bort fra hiatus åpning til brysthulen.

Om nødvendig, kontakt en erfaren lege i kinesisk medisin for å administrere pågående akupressur behandlinger for din hiatal brokk, i tillegg til å utføre selv-behandling med akupressur punkter.

Tips og advarsler

  • Mens hoppe fra et trinn eller krakk, hvis du føler deg ustø, plasserer krakk i nærheten av et dørhåndtak eller annen stabil hånd hold for sikkerhet.
  • Når bøyd over eller plukke opp tyngre gjenstander, unngå å puste innover og holde pusten, og dermed plassere ytterligere press på hiatal brokk.
  • Trykk akupressurpunkter fast, men ikke så vanskelig å knuse deg selv.
  • Når du søker etter en lege av orientalsk medisin, alltid sjekke referanser.