Digidexo.com

Herbal GERD Relief

GERD, en forkortelse for tilstanden kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, oppstår når fordøyelsesvæsker reflux eller sprut, opp fra magen og ned i spiserøret. Dette kan forårsake en brennende følelse i brystet, sur smak i munnen og kvalme; i alvorlige tilfeller kan denne tilstanden skade spiserøret. Hvis du har hyppige halsbrann, bør du oppsøke lege for å unngå skade. Hvis du er ute etter en alternativ måte å kontrollere dine gerd symptomer, kan en urte utøveren gir naturlig lettelse.

Herbal Approach

I motsetning til konvensjonelle medisinske leger, urteleger vanligvis se den personen som en helhet. En urte kur for GERD bruker urtemedisiner og livsstil endringer for å gjenopprette balansen i fordøyelsessystemet og fremme sunn, skånsom og effektiv nedbryting av mat. Din urte utøveren vil sannsynligvis råde deg til å følge en sunnere kosthold, inkludert å spise mer multigrain brød og høy-fiber matvarer, for eksempel frisk frukt og grønnsaker, og samtidig unngå koffein, alkohol og krydret eller fet mat. Hun kan anbefale at du legger til probiotika til kosthold ved å spise yoghurt med acidophilus, som har en gunstig effekt på fordøyelsessystemet. Hun kan også ta opp eventuelle matallergier, som kan bidra til fordøyelsesproblemer, og foreskrive urtemedisin for å støtte et sunt fordøyelsessystem.

Fordøyelses Urter

Kamille --- et sterkt våpen i urte arsenal brukes til å behandle fordøyelsesproblemer --- er medlem av Aster familien, verdsatt av naturmedisinere for sine terapeutiske egenskaper. Ifølge HomeRemediesWeb.com, den aktive ingrediensen i kamille eterisk olje, bisabolol, gir denne urt sin naturlige anti-inflammatorisk, anti-irriterende, og anti-mikrobielle egenskaper. Det har også kvalmehemmende egenskaper for å lindre kvalme forårsaket av GERD.

Din herbalist kan også foreskrive en snerpende urt, som for eksempel mjødurt, bringebær eller sitronmelisse. Ifølge medisinsk herbalist Katolen Yardley, snerpende urter har en bindende virkning på slimhinner som hjelper berolige betent vev og skaper en barriere mot smitte, samt redusere sekret. Fersk ingefær --- annen snerpende urt --- øker produksjonen av spytt, som hjelpemidler i å redusere syre dårlig. Ingefær kan også bidra til å avlaste GERD-relaterte kvalme. Din herbalist kan også foreskrive en slimaktig urt, for eksempel glatte alm, som har demulcent (beroligende og belegg) egenskaper til å helbrede slimhinner i fordøyelseskanalen, mens redusere magen og spiserøret følsomhet for mage enzymer og syrer.

Tips og forholdsregler

Urtemedisin er komplementær terapi, ikke en erstatning for konvensjonell medisinsk behandling. Ikke stopp eller redusere reseptbelagte medisiner med mindre anbefalt av legen din. Konsultere legen din før du tar fatt på noen urte diett, som noen urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner.