Digidexo.com

Aktivt kull for staph infeksjoner

Aktivt kull for staph infeksjoner


Staph infeksjoner er ofte forårsaket av bakterien Staphylococcus aureus. Ved å skrive inn i blodbanen, kan staph forårsake infeksjoner i tarmen, urinveiene, lunger, hjerte og hud. Resultatene kan være mindre eller mer komplisert, selv fører til døden. Aktivt kull kan brukes for å absorbere bakterie som forårsaker en slik skade i kroppen.

Hva er aktivt kull?

Aktivt kull er en luktfri, fargeløs, smakløs enzym som produseres fra karbon. Behandlet med oksygen for å åpne sine porer, er aktivt kull naturlig absorberende til forskjellige gifter og bakterier. Anses å være den mest effektive enkelt middel tilgjengelig, ifølge eMedicineHealth, er denne kraftige enzym beregnet til å redusere absorpsjonen av giftige stoffer opp til 60 prosent.

Hva er Staph?

Staphylococcus aureus, eller staph, er bakterier som kan invadere kroppen på grunn av en svekket immunsystem, et kutt i huden, matforgiftning, eller tampong bruk. En staph infeksjon oppstår hvor som helst i kroppen i alle aldre. Typiske hudinfeksjoner inkluderer follikulitt, byller, impetigo og styes. Staph infeksjoner kan også føre til bihulebetennelse eller ørebetennelse. Mer alvorlig utfall inkluderer toksisk sjokk-syndrom, og infeksjoner i bein og hjerteklaffene. Staphylococcus aureus kan også forårsake kviser, matforgiftning, diaré, cellulitt, abscesser, meningitt og lungebetennelse.

Slik fungerer det

Når kroppen er truet av giftige bakterier eller parasitter, forhindrer aktivert trekull staph fra å vokse ved å absorbere de skadelige stoffene inne i mage-tarmkanalen. Kroppen ikke fordøye aktivt kull, slik at det å være effektiv på å redusere giftige egenskaper før de blir eliminert gjennom tarmen. Denne prosessen kalles adsorpsjon, som ikke må forveksles med absorpsjon.

Betraktninger

Aktivt kull bør tas under veiledning av en lege. Bare en medisinsk faglig kan regulere riktig dosering, bestemme bivirkninger med medisiner, og overvåke blodnivåer, symptomer på smerter og bivirkninger. Du bør ikke ta aktivt kull hvis du har en tarmobstruksjon.

Forebygging

Staph er smittsom og vanligvis gått fra person til person. Stand til å leve på overflater, er staph også overføres til benkeplater, klær, vasker og andre gjenstander. Øve skikkelig håndvask, spesielt når du arbeider med mat. God hygiene og sanitære forhold er like viktig i forebygging av staph. Personer som lever sammen som sovesaler eller garderober har høyere risiko for infeksjon. Dele håndklær og andre personlige gjenstander er motløs.