Digidexo.com

Hvordan å behandle akne On Your Face

Enten du er en tenåring eller voksen, vet du at akne på ansiktet ditt kan ta oppmerksomheten vekk fra ditt sosiale liv og kan gjøre deg selv bevisst. Akne kan vises i en rekke former og bare i en viss del av ansiktet eller over hele ansiktet, i form av røde eller rosa prikker, kviser, hvite og svarte hoder eller arr. Du trenger ikke å gi etter for å ha akne på ansiktet ditt. Etter å ha lidd av det selv, dette tar en proaktiv tilnærming på hvordan å behandle akne på ansiktet ditt, ikke bare leve med det eller dekke over det. Du kan finne noen eller alle behandlingstrinn og alternativer nyttige.

Hvordan å behandle akne On Your Face

•  Forsøk å finne ut hva som forårsaker akne i ansiktet ditt. Er det et relativt nytt fenomen? Kan det være en reaksjon fra mat, allergier, kjemikalier, hormoner, stress eller nye ansikts rengjøringsmidler? Noen ganger kviser

Ta en liten notisbok og holde en mat og akne dagbok og prøve å ta opp alt du spiser. Vurdere alvorlighetsgraden av akne på ansiktet ditt, spesielt hvis allergi er dårlig, du prøvd nye såper, du er under mye stress eller du menstruerer.

Besøk din hudlege eller helsepersonell med din dagbok og spørsmål i hånden. Legen vil hjelpe deg bedre avgjøre hva som kan være årsaken til akne å utvikle seg på ansiktet ditt og hva dere begge kan gjøre for å bidra til å behandle den.

Besøk en ernæringsfysiolog slik at du kan lære måter at mat påvirker din hudfarge og hvordan naturlig mat kan forbedre ansiktet og syn på livet. Kom opp med en spise plan som vil redusere akne i ansiktet ditt. Fortsett å skrive fremgang og notater i din akne dagbok.

Utforsk de mange akne kosttilskudd og kremer som er på markedet, og gir helsepersonell gir deg tillatelse og holdes orientert av dine avgjørelser. Hold huden på ansiktet hydrert og rent til enhver tid, unngå å berøre det når det er mulig. Det er lenker i Resources du kan finne nyttig for akne i ansiktet ditt.

Besøk en laserbehandling klinikk eller to for å diskutere acne behandlingstilbud for ansiktet ditt og få priser. Det er kjemisk peeling og laser behandling pakker de fleste kan tilby sammen med kostholdsveiledning og ansikt omsorg lotions. Sørg for at du bare gå til lisensierte fasiliteter og motta behandlinger fra hudleger eller andre MDs. Det er mange fasiliteter som behandler pasienter som ikke har MDs i staben. De har også skjønnhetseksperter, ikke helsepersonell utfører acne behandling, og du kan ha problemer. Slå opp anmeldelser på internett og be om referanser før du bestemmer deg på en behandling. Ikke vær redd for å prute hvis du kjøper en pakke. Noen klinikker vil gi behandlinger til du får ønsket resultat eller gi refusjon hvis du misliker resultatene av akne behandling.

Hint

  • Bruk renseprodukter og ansikts regimer med forsiktighet og følge leger og anvisningen på pakken nøye. Ansikts regimer kan faktisk ha skadelige effekter hvis den ikke brukes riktig.
  • Gi deg selv tid til å komme seg etter en laserbehandling eller kjemisk peeling.
  • Ikke overse akne i håp om det vil forsvinne, sjansene er det vil ikke.
  • Røre ved akne behandling med forsiktighet hvis du er gravid eller ønsker å bli gravid. Samarbeider tett med legen din.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for heller bør vurderes lege.
  • Stol på dine instinkter, ikke gjennomgår acne eller medisinsk behandling du ikke er komfortabel med eller må gå inn i gjeld for.
  • Approach reseptbelagte legemidler med forsiktighet, da disse kan ha permanente bivirkninger. Bruk som en siste utvei.