Digidexo.com

Naturlige måter å bli kvitt vann i kroppen

Vev i kroppen din noen ganger beholde ekstra vann, som legger noen ekstra pounds - kjent som "vann vekt" - på skalaen. Det fører til at ekstremiteter som fingre, håndledd, ankler og tær for å se oppsvulmet. Ansiktet ditt kan også vises hovne på grunn av vann vekt. Vanligvis er vann vekt forårsaket av dårlig kosthold og ikke trener nok. Det kan også være et resultat av visse medisiner. Vann vekt kan også oppstå på grunn av dehydrering, hvor kroppen forsøker å beholde ekstra vann. Det er mange naturlige måter å bli kvitt dette overflødig vann, som er svært effektiv og ikke har noen dårlige bivirkninger.

Reduser inntak av natrium

Vi trenger natrium i våre dietter fordi det er viktig for vanlige kroppsfunksjoner. Den gjennomsnittlige amerikaner bruker 5000 til 6000 mg natrium daglig selv om det amerikanske Food and Drug Administration, FDA, anbefaler ikke mer enn 2300 mg. Natrium-sensitive personer bør ikke ta inn mer enn 1500 mg daglig. Mesteparten av den ekstra natrium kommer fra fastfood, bearbeidet mat, hermetikk og konservert kjøtt. Slike matvarer bør unngås for å bli kvitt vann vekt. Kroppen absorberer ekstra vann for metabolismen av det ekstra natrium, noe som resulterer i vannvekt.

Tren regelmessig

Trene hjelper deg å forbrenne fett, samt gjør at du svetter. Svette kan du bli kvitt overflødig vann i kroppen din sammen med den ekstra natrium som ble beholde vannet. Dermed gjør trening du å gå ned i vekt fra både fett og vann. Alle bør trene daglig for å være fysisk form og sunn.

Drikk mer vann

En sunn voksen trenger 8 til 12 august-unse glass væske hver dag for å unngå dehydrering. Øke dette beløpet til 16 briller hvis du jobber mer enn en time, som du vil svette mer. Du bør lage drikkevann en del av din daglige rutine. Du kan kjøpe en bærbar beholder der du kan lagre vann og holde den med deg uansett hvor du går. Du kan bruke sitrusfrukter som lime eller sitron for å legge smak til vannet. En forfriskende smak gjør det enklere for deg å drikke mer vann.

Hvis du drikker vann når du er dehydrert, beholder kroppen mer vann enn det vanligvis gjør, noe som fører til en økning i vann vekt. Du bør drikke vann før du føler deg tørst, så tørst er et tegn på dehydrering. Andre tegn er hodepine, svimmelhet, mørk urin, kvalme og forstoppelse.

Bruk Natural Diuretika

Enkelte legemidler, kjent som diuretika, kan føre til en reduksjon i vannvekten ved å fjerne det overskytende vann i form av urin. Disse stoffene kan ha visse bivirkninger som feilaktig balanse av kaliumnivået i kroppen, metabolsk acidose, feil balanse av syre i kroppen og oppbygging av urinsyre i leddene. Men du kan gjøre bruk av de naturlige diuretika, som gjør samme jobb og ikke har noen bivirkninger. Du kan lage naturlige diuretika del av kostholdet ditt. Mest populære naturlige diuretika er vannmelon, tomater, agurk, tyttebær, asparges og grønn te.

Endre medisiner

Visse medisiner som p-piller, steroider og østrogen erstatning hormoner kan føre til at kroppen til å beholde mer vann enn nødvendig som en bivirkning. Hvis du oppdager en plutselig økning i vekten din etter at du begynte å ta medisiner, bør du oppsøke legen din for å finne ut om disse medikamentene er ansvarlig for økningen i vekten din. Hvis medisiner er faktisk den skyldige, be legen om å foreslå alternative medisiner.