Digidexo.com

Hjelp for kronisk forstoppelse

Hjelp for kronisk forstoppelse


Forstoppelse er et svært vanlig problem som påvirker nesten alle på et tidspunkt. Kronisk forstoppelse er vanligvis definert som å ha færre enn tre avføringer i uken, eller hvis du har hatt problemer med å late avføring i tre måneder eller mer, ifølge Laura Dean, MD, Nasjonalt senter for bioteknologi Information. Både tradisjonell og komplementær medisin foreslå lignende behandlinger for å stimulere tarmen bevegelser.
I tillegg til dårlige kostholdsvaner, kan kronisk forstoppelse også være forårsaket av stress, visse medisiner, hormon ubalanse, skjoldbrusk problemer og reiser.

Diett for å hjelpe forstoppelse

Mainstream og alternativ medisin både understreke viktigheten av å øke væskeinntaket (først og fremst vann) og en høy-fiber diett for kronisk forstoppelse. Spise rikelig med rå frukt, grønnsaker, belgfrukter og fiberrik frokostblanding er viktig for å regulere avføring. Fiber er ikke fordøyd eller brutt ned, det går tilnærmet uendret gjennom magen og tynntarmen og inn i tykktarmen, fremme regularitet.
Aprikoser, mais, fiken, svisker, okra, gresskar, ris, sjø grønnsaker squash og søtpoteter er alle gode matvarer for å hjelpe med kronisk forstoppelse, ifølge The Complete Book of Natural og medisin Cures.

Andre terapier for forstoppelse

Akupressur, akupunktur, hypnose, kiropraktikk, massasje, soneterapi og yoga er alle foreslåtte gratis behandlinger for forstoppelse. Urter som hjelper avføring inkluderer Cascara Sagrada, bukkehornkløver, lin, psyllium, aloe vera, Senna og jernurt. Ifølge en 2007 studie i European Journal of Clinical Nutrition, er det en link til forstoppelse og ikke får nok magnesium i kosten. Legge probiotika vil bidra til å gjenopprette flora tilbake og gjenopprette tarmhelse.

Tilleggsvurderinger

Hvis du legger fiber til kosthold, må du huske å øke gradvis til anbefalt daglig om 25 til 30 gram. Sakte legge fiber bidrar til å unngå oppblåsthet og gass. Husk å drikke minst åtte glass vann om dagen for å myke fiber, som fremmer regularitet. Konsultere legen din dersom du merker noen plutselige endringer i tarmaktivitet som ikke er knyttet til kosthold eller medisiner.