Digidexo.com

Slik starter Raw Food dietter

Vekttap, økt immunitet og utholdenhet, generelle helse og velvære --- disse er bare noen av de motiverende faktorer som anspore folk til å begynne en rå mat diett. Også referert til som levende mat, har rå matvarer blitt tilslørt i vanskelige teorier og bakover ideer som la folk flest tenker at å spise rå er vanskelig, tidkrevende og stressende. Men det trenger ikke å være.

Slik starter Raw Food dietter

Hvordan du starter en Raw Food Diet

Kjøp økologisk. Eliminere plantevernmidler fra matvarer er avgjørende for optimal helse. Visste du at du kan spise over 30 plantevernmidler når du spiser den gjennomsnittlige eple --- og det er etter vask det? Organiske matvarer har vist seg å inneholde minst 50% produsere flere vitaminer og mineraler enn produserer som har blitt intensivt oppdrett. Husk, du er hva du spiser.

Bli en juicer. Juicing frukt og grønnsaker er en ideell måte å hoppe starte en rå mat diett. Fullpakket med naturlige enzymer, vitaminer, mineraler, co-faktorer og livskraft, vil juicing øke immunsystem, sparke opp energinivået og gjør at du føler deg frisk fort.

Blend noen fantastiske smoothies, en annen måte å kick-starte rå mat diett. Smoothies er en stor stift i rå mat diett. Blending frukter med rå mandel melk eller hamp melk kan hjelpe legge protein til ethvert måltid. Ofte er de fylle nok til å være et måltid i seg selv.

Ta den opp et hakk med supermat. Superfoods er strøm-pakket mat som er næringsstoff tett. Et par rå supermat er hvete gress juice, goji bær, maca, cacao nibs / pulver, bee pollen og hamp frø. Noen kan legges rett inn i en smoothie for en løpende start i morgen.

Spis grønt når det er mulig --- grønne grønnsaker som er. Grønne bladgrønnsaker og brokkoli har høyere nivåer av sink, kalsium og protein enn frukt, og er en viktig del av en rå diett. Ca 500 gram per dag av grønne grønnsaker --- salat blandinger, brokkoli, grønnkål, spinat --- er tilstrekkelig til å bringe mineral og protein inntak i tråd med generelle anbefalinger. Velge en salat som den viktigste delen av et måltid er en ideell måte å oppnå dette.

Tenk hele matvarer og legge til kosthold gradvis. Prøv noe nytt hver dag, uke eller måned. Uansett hva som fungerer for deg; ikke skyve den. Før du vet ordet av det, vil en stor del av kostholdet ditt være rå mat, og du føle forskjellen.

Hint

  • Identifisere motivasjonsfaktor er nøkkelen: vekttap, helse, detox. Å vite hvorfor du ønsker å gjøre endringer i kostholdet ditt vil gi deg et positivt sted for referanse. Ikke tenk på all den maten du eliminere fra kostholdet ditt, fokusere på de sunne, rå matvarer som du kan legge til din diett. Bruk rå mat kokebøker for å lære hvordan å forberede et bredere utvalg av rå mat. Noen av de beste økologiske matvarer er: kjøtt, fjærfe, dagbok, jordbær, spinat, kirsebær, fersken, selleri, epler og grønne bønner.
  • Hvis du har helseproblemer eller er på medisiner, bør du kontakte lege før du drastisk endre kostholdet. Etter en fullstendig rå mat diett vil føre til vekttap.