Digidexo.com

Bland Diet for Acid Reflux

Et tørt diett for dem som lider av halsbrann anbefales å bidra til å løse ubehag som følte fra denne type syre reflux. Denne type diett vil bestå hovedsakelig av matvarer som er mye enklere for magen å fordøye, så vel som matvarer som ikke produserer mye unødvendig syre. Ved å ta deg tid til å undersøke kostholdet og begrense maten du spiser, kan du kontrollere acid reflux og smerten det kan føre til.

Kjøtt og hvordan du koker dem

Når du er på jakt etter kjøtt for kostholdet ditt, vil du ønsker å finne de magreste kjøtt. Selv magert kjøtt koste noe mer, de produserer mindre fett, noe som kan føre til mer syre til å bli produsert i magen. Fetere kjøtt har en tendens til å sitte i magen og forårsake halsbrann. Skinn kyllingbryst er en annen kjøtt som kan være skånsom mot dem som lider av acid reflux. Forskjellige fisk, slik som torsk og orange roughy, er mildere smak og vil produsere mindre syre i magen.

Ved steking av kjøtt, unngå steke den i for mye smør eller olje. Det beste alternativet for å tilberede kjøtt, er å bake den, ved hjelp av en lett spray av fettfri smør.

Hva drikker du bør unngå

Alkoholholdige drikkevarer ha en tendens til å forårsake sure oppstøt, fordi alkoholen kan skade personens mage samt øsofagus og forårsaker smerte. Noen av vin og øl kan også forårsake en økning i hvor mye syre blir produsert på grunn av den gjærende prosess hvor de er laget. Kutte ned på alkohol kan bidra til å redusere syre i magesekken produserer.

Sure drikker har også kaffetrakter, brus, og til og med kakao drinker. Soda kan lett utløse en episode av acid reflux grunn av karbonatisering, uansett om det er koffein-fri eller ikke. Det beste alternativet for dem som lider av denne sykdommen er en diett av hovedsakelig vann og begrenset bruk av de nevnte drikkevarer.

Andre Foods

Det er visse utløse mat som bør unngås, selv om de kan variere fra person til person. Tomater og sitrusfrukter, som appelsiner og sitroner, er spesielt surt. Mange sauser, for eksempel tomat og spaghetti saus, kan føre til mer syre buildup. Matvarer som har et høyt fettinnhold i dem vanligvis tar lengre tid å fordøye, og etterlater dem til å sitte i magen. I tillegg til å gjøre en person føler seg svak, kan dette føre til sure oppstøt oppstår. Sjekk etikettene for å sikre at maten du spiser er lav i fett.

Ta opp alt du spiser i et par uker for å finne ut akkurat hva som forårsaker acid reflux å skje. Redusere disse matvarene sakte, og nøye undersøke kroppens reaksjon. Med tiden vil du lære hva kroppen din lett kan håndtere, og hva det ikke kan. Ettersom to mennesker opplever de samme problemene, er det best å skreddersy kostholdet til hva som fungerer bra for deg.