Digidexo.com

Fertility Blend Suksesshistorier

Fertility Blend Suksesshistorier


Hvis du tror at du har problemer med å bli gravid, bør du ha en kontroll hos legen din for å kontrollere at alt er i orden. Før utforske andre alternativer, er det viktig å sørge for at du kan bli gravid. Hvis din lege vurderer det er en korrigerbar oppfatning problemet, kan Fertility Blend, et naturlig supplement som brukes til å hjelpe med unnfangelse, være til hjelp, ifølge flere universitetsstudier.

Fruktbarhet Indikasjoner

Hvorvidt du er fruktbar, avhenger av en rekke forskjellige faktorer, som alle må tas opp. En spesielt er din alder. En annen faktor i å bestemme fruktbarhet avtaler med å ha en regelmessig menstruasjonssyklus. En vanlig syklus er 28 dager, og kan fortelle legen at du har eggløsning regelmessig. Regelmessig eggløsning indikerer at du produserer egg.

Funksjon

Fruktbarhet Blend er den eneste multi-ingrediens supplement som kan tas mine menn og kvinner. En spesiell fordel med Fertility Blend er at det gradvis øker sjansene for å bli gravid uten bivirkninger som har plaget andre produkter. Ingrediensene for kvinner består av Chasteberry, L-arginin, vitaminer, mineraler og grønn te. For menn ingrediensene er like bortsett fra for ferulic syre, noe som hjelper på sædkvaliteten. Disse kosttilskudd hver målrette de områdene av reproduksjon for å bidra til å øke sjansen for graviditet.

Suksesser

Ifølge en liten 2004 Stanford University rettssaken, mottakere opplevd bedre eggløsning og fem av 15 kvinner ble gravide versus placebogruppen der ingen ble gravid. I en studie fra 2006, etter seks måneder, 17 av de 53 kvinnene som tok Fertility Blend ble gravid kontra, og fire av de 40 kvinnene i placebogruppen var gravid.

Prisene

Prisene for Fertility Blend varierer fra $ 9 til $ 51. Det er mange steder hvor det kan kjøpes. Ved å gjøre et raskt Google-søk kan du komme opp med Fertility Blend på tidlig graviditet-test.com, som har mange varianter for kvinner og menn. Dette produktet kan lett sendt til ditt hjem for komfort og privatliv.

Uttalelser

Fruktbarhet Blend har fått god nasjonal medieoppmerksomhet, ikke bare i dameblader, men også i publikasjoner som Washington Times og Wall Street Journal. I 2005 Readers Digest kalt FertilityBlend et gjennombrudd naturprodukt.