Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Stetoskop

Hvordan man kan sammenligne Stetoskop


Stetoskop er vanlige verktøy som brukes av kliniske utøvere til å vurdere og overvåke pasientens helse. En enkel flat brystet stykket er perfekt for å sjekke blodtrykk, mens en trippel-head brystet stykke som tilbyr 85 prosent ambient-støyreduksjon er en overbevisende funksjon for mer spesialisert arbeid. Stetoskop gi Amplified lyder, og modeller er tilgjengelig for generell fysisk diagnose og pediatrisk vurdering, samt å skille hjertelyder i kardiologi pasienter. Elektroniske stetoskop gir imponerende klare lyder med størst spekter av frekvenser. Trial og trening i å bruke de ulike modellene vil hjelpe deg å bestemme hvilken som er riktig for deg.

Hvordan man kan sammenligne Stetoskop

•  Vurdere hovedformålet for stetoskopet. Pediatric stetoskop er utviklet spesielt for bruk på spedbarn og barn, mens en god kardiologi stetoskop kan oppdage et komplett utvalg av hjertelyder. Noen stetoskop er akseptable for generell fysisk undersøkelse, og andre har begrenset anvendelse, for eksempel de som brukes med blod-trykk mansjetter.

Sjekk stetoskop for en volumkontroll, som bare er tilgjengelig på elektroniske og digitale modeller.

•  Se om stetoskopet har en fleksibel membran. Disse stetoskop har en to-frekvens membran som opererer ved å regulere trykket som påføres til bryststykket. Du trenger ikke å snu membranen over i løpet vurdering.

Evaluere brystet stykke design og teknologi. Bryst bitene er tilgjengelig i single-sided, tosidige og tredoble-ledet å gi bjelle, bølge membran og flat membran i én enhet. Materialer kan inkludere belagt og polert alu eller rustfritt stål.

Sammenlign bryst-brikke størrelser. Bryst brikkene er spesielt utviklet for pediatrisk eller voksen bruk. Noen bryst stykker er tosidig og kan derfor romme både spedbarn og voksne.

Se etter funksjoner som gir ekstra komfort. Sjekk for myke og fleksible ørepropper, slange som er lang nok for din arm rekkevidde, og binaurals som tilbyr en tettsittende passform.

•  Føler vekten av stetoskopet. Stetoskop er tilgjengelig fra rundt 4.2 oz. til mer enn 8 oz.

Sammenlign klarhet i lyden. Kardiologi-klasse, akustiske og elektroniske stetoskop gir de klareste lyder og beste akustikk.

Se etter spesielle praktiske funksjoner. Noen modeller vil holde sine siste modus og voluminnstillinger. Elektroniske modeller kan gi Bluetooth-teknologi for trådløs overføring av lyd til datamaskinen.

Sammenlign forsterkerkraft. Elektroniske stetoskop kan forsterke opptil 24 ganger så mye over sine tradisjonelle kolleger. De skryter også enorm ambient-støyreduksjon, med opp til 85 prosent av bakgrunnsstøy reduseres.