Digidexo.com

Prognose for Lymph Node Cancer

Selv lymfeknute kreft bare utgjør 6 prosent av alle kreftdiagnoser, det har en av de høyeste survivor priser. Dette er oppløftende nyheter når håndtere en vanskelig sykdom, og det er ikke lenger en dødsdom at år siden ledsaget denne diagnosen.

Tidlig diagnose

Behandling av kreft tidlig før den sprer seg er avgjørende for å slå det raskt og vellykket. Lymfeknute kreft ofte forekommer hos menn i alderen 15-34 og voksne over 55 og er diagnostisert gjennom blodprøver og biopsi. Etter diagnose, er kreft iscenesatt fra I til IV, og A for ikke-symptomatisk og B for symptomatisk. Tidlig behandling fører til bedre resultater.

Prognose

I 2004 overlevelsesraten var 84 prosent; som i 2009 prisen er enda høyere. "Nye funn kommer fra en europeisk gruppe ledet av franske leger. De rapporterer fem år, sykdomsfri overlevelse så høyt som 98 prosent for pasienter med den mest gunstige prognose og på midten av 80-tallet eller bedre for de som dukket opp med en verre utsikter, "ifølge healthday Reporter.

Behandling Alternativer

Det er tre behandlinger ofte foreskrevet for behandling av lymfeknutekreft: kjemoterapi modalitet av Adriamycin, bleomycin, vinblastin og dacarbazin eller ABVD; Stanford V kombinerer flere kjemoterapi behandlinger sammen med strålebehandling på forhånd stadier av lymfom; og BEACOPP legger en kombinasjon av kjemoterapi behandlinger for mer avansert-iscenesatt lymfom.

Survivor

Cure er ikke ofte et ord som brukes i behandling av kreft, men med survivor priser i 90-prosent rekkevidde, er vellykket behandling av sykdommen oppnåelige. Etter behandling regiment en onkolog foreskriver vil muliggjøre en utvinning med minimale bivirkninger.

Reccurrence

En pasient diagnostisert på scenen jeg lymfeknute kreft har en 15 prosent sjanse for sykdommen kommer tilbake, og med hvert økende scenen tilbakefall går opp med 15 prosent. Men tilbakefall reduseres med 95 prosent etter fem år.