Digidexo.com

Kjøp Ufrivillig Pills

Fruktbarhet medisiner gi ekstra hjelp for kvinner som prøver å bli gravid. Det er frustrerende når par ikke klarer å bygge en familie på grunn av fertilitetsproblemer. Du kan få tilgang til fruktbarhet medisiner, men det er viktig å snakke med en fruktbarhet lege først.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en fruktbarhet lege. Diskuter dine problemer med legen for å hjelpe henne å finne ut om fruktbarhet medisiner er fornuftig for din situasjon. Hvis den gjør det, finne ut hva som merker og doser ville være passende for deg.

få en resept fra legen din. Det er mange fruktbarhet narkotika på markedet, inkludert Gonal-F 75IU, Follistim 75IU hetteglass, Lupron (generisk), Repronex 75IU hetteglass, Clomid og Menopur. Hvis du har en forsikring plan, sørg for at medisinen vil bli dekket.

Slipp resept av på et apotek av ditt valg eller søke nettapoteker (se Ressurser nedenfor). Hvis du handler på nettet, må apoteket er anerkjente, så det er mange svindel der ute. Sjekk med legen din for pålitelig nettapoteker.

Når du har funnet medisiner på et område du stoler på, fylle ut skjemaene som kreves. Når du har fullført skjemaene vil du ha din medisinering levert til huset ditt innen kort tid. Antall dager det vil ta å motta levering, avhenger av hvor du bestiller medisiner fra.

Tips og advarsler

  • Flere og flere apotek tilbyr rabattkort for narkotika. Du kan få resept for svært billig og det koster lite beløp for å få kortet.