Digidexo.com

Herbal rettsmidler for Shingles Virus

Helvetesild er forårsaket av herpes varicella zoster virus. Helvetesild består av et utslett som følger en nerve pathway og kan være svært smertefullt. Helvetesild utbrudd oppstår hos voksne som tidligere har hatt vannkopper, og i hvem viruset har reaktivert, vanligvis fordi deres immunforsvar er svekket av sykdom og / eller stress.

Johannesurt

Olje av johannesurt (Hypericum) kan brukes på utslett for å lindre smerten av helvetesild utbrudd. Du kan ta en anstrøk av johannesurt internt hvis du ikke tar noen andre medisiner, eller drikke te laget av denne urten. Johannesurt er flinke til å lindre nerve smerte og har antivirale egenskaper. Det har også antidepressiv effekt, noe som kan bidra til å avlaste stress.

Sitronmelisse

Urten sitronmelisse har antivirale egenskaper og kan være spesielt effektiv mot herpes virus. Du kan bruke sitronmelisse i en rekke måter. Tilsett 2 ts. av tørket sitronmelisse til 1 kopp kokende vann og la det bratt. Du kan drikke denne te eller bruke det på utslett. Du kan bruke olje av sitronmelisse i en bære produkt, for eksempel mandelolje eller hudkrem, og bruke det på utslett flere ganger daglig.

Red Pepper

Capsaicin er den ingrediens i rød paprika som gjør dem varme. Capsaicin er kjent for å gjenoppleve smerte og kan hjelpe med nerve smerter, eller nervesmerter, forårsaket av herpes. Du kan kjøpe kommersielle kremer som inneholder capsaicin, eller du kan lage din egen ved å blande bakken rød pepper (cayenne) i hvit hud lotion før lotion tar på seg en rosa nyanse. Ved bruk av capsaicin produkter, teste dem først på et lite område av huden for å sørge for at de ikke vil forårsake irritasjon. Bruke dem nøye og deretter vaske hendene med såpe. Ta forsiktighet for ikke å få capsaicin nær øynene eller slimhinner. Du kan også kjøpe cayenne kapsler eller bare legge til mer rød pepper til kosthold.

Andre urter

Du kan drikke te laget av planter i myntefamilien (peppermynte og peppermynte), eller bruke dem til utslett. Lakris har antivirale egenskaper og kan lindre smerte. Brønnkarse, Purslane og soya kan ha anti-herpes effekter når det spises.