Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for Acne

Det er mange essensielle oljer som kan hjelpe i behandling og forebygging av akne blemishes. De inkluderer tea tree, lavendel, geranium og sitronoljer. Bruk disse hver for seg eller sammen, som ingredienser i huden tonics, damp behandlinger eller lyte lotions. Eteriske oljer kan hjelpe akne blemishes klare opp raskere og ikke bli smittet, noe som kan øke arrdannelse. Her er noen måter å bruke eteriske oljer for akne.

Bruksanvisning

Kombiner 1 ts. spabehandling leire med 1 ts. honning og 1 ts. yoghurt. Bland godt og tilsett 1 dråpe geranium eterisk olje. Blend igjen. Før du bruker på huden, sørg for å rense grundig. Hvis det er mulig, damp ansiktet for å åpne porene. Masken kan spres på noen huden der acne vises: ansikt, hals, bryst og rygg. I ansiktet, unngå at huden rundt øynene. Klapp blandingen på huden og la på i en time. Skyll av i dusjen eller bruke en varm vaskeklut i ansiktet og halsen for å fjerne masken. Plask med kaldt vann for å lukke porene.

Grind 1 ts. havregryn i en kaffekvern eller food prosessor til en glatt pulver. Bland med 2 ss. rømme og 1 ts. sitronsaft. Legg en dråpe sitron eterisk olje og kombinere godt. Bruk blandingen umiddelbart. Rens huden i ansiktet og på halsen, deretter spre blandingen på akne blemishes, holde seg borte fra øynene. Slapp av i 10 minutter. Skyll av med kaldt vann. Kast ubrukte.

Lag en naturlig gel for å behandle akne. Kombiner ¼ kopp aloe vera gel med 10 dråper geranium olje, 10 lavendelolje og 6 dråper sitrongress olje eller tea tree olje. Bland alle oljer og gelé sammen grundig og gjelder for lyte områdene to ganger daglig etter rens og før fuktighetskrem. Ikke bruk rundt øynene. Kan brukes under sminke eller alene.

Mix 5 dråper hver av lavendelolje, tea tree olje og sitron essensielle oljen i en liten flaske med gult eller blått glass. Den mørke glass holder lyset fra forverrede olje essenser. Rist for å mikse før bruk. Dypp en bomullsdott i oljen og prikk på kviser flere ganger om dagen. Ikke gni, men la oljen bli absorbert av huden. Ikke bruk rundt øynene.

Mål 1/2 kopp calendula eller marigold petals i tre kopper kokende vann. Fjern fra varmen; dekker og la bratt i 10 minutter. Deretter legger 3 dråper lavendelolje, to dråper bergamot olje, en dråpe tea tree olje og 2 ts. honning. Rør for å blande. Hell den varme blandingen i en stor bolle og helle over det å eksponere ansiktet og halsen til damp, holde øynene lukket. Drapere et håndkle over hodet for å holde dampen så lenge som mulig. Gjør dette til vannet er avkjølt. Tørr hud med et rent håndkle og bruke en lett fuktighetskrem.