Digidexo.com

Trakk lår muskel Symptomer

En trakk muskel betyr at muskelen har blitt strukket utover normal kapasitet. Ofte referert til som en muskel belastning, er denne type skader som regel et resultat av en uvanlig vanskelig eller bevegelse som fører til at muskelen til å trekke seg sammen brått. Du kan også lide en trakk muskel fra dårlig condition eller muskeltretthet.

Det er flere symptomer som kan oppstå for å indikere at du har trukket en muskel i låret.

Smerte

Et vanlig tegn på en trakk lår muskel er umiddelbar smerte. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan du føle deg alt fra en subtil sårhet til en markert, skarp verke eller stikke i låret. Smerte oppstår vanligvis på eksakt øyeblikk av skaden, bidrar til å indikere at noe er galt og stoppe deg fra videre skade muskel.

Hevelse

Kort tid etter skaden, kan du begynne å legge merke til hevelse langs låret. Dette skjer vanligvis rett over trakk muskel, som blod begynner å haste inn i området for å hjelpe healing. Som med smerte, er mengden av svelling typisk avhengig av alvorligheten av skaden. For noen er det hevelse knapt synlig for øyet. For andre er det langt mer uttalt.

Stivhet

Det er også vanlig å lide av en viss grad av stivhet etter å trekke en lårmuskelen. Dette stivhet eller redusert fleksibilitet kan sette inn nesten umiddelbart etter skaden og ofte forverres etter hvert som dagen skrider frem, hovedsakelig på grunn av et overskudd av blod som får muskelen til å hovne opp eller forsterke.

Immobilitet

En trakk lår muskel kan ofte føre til at du lider av immobilitet av det berørte beinet. Dette symptomet kan variere i intensitet fra en liten problemer med å gå til en manglende evne til å plassere noen vekt på beinet.

Blåmerker

Selv om mindre vanlig, kan du også legge merke til noen blåmerker langs området for skade. Når du lider en belastning, kan blodårene bli skadet, noe som får dem til å lekke blod. Uunngåelig, dette blodet bassenger og forårsaker et blåmerke å danne. Og mye som andre symptomer på en pull, er mengden av blåmerker basert på alvorlighetsgraden av skaden.