Digidexo.com

Hvorfor Heavy Drinking Årsak Snorking?

Hvorfor Heavy Drinking Årsak Snorking?


Hvis du drikker mye alkohol, kan dette gjøre snorket verre. Alkohol slapper hals muskler og tunge i den grad at luft kan bli blokkert fra fritt kommer inn og går ut. Dette resulterer i snorking.

Effekter

Når luftveiene er begrenset, hals musklene kollapse litt, noe som gjør det vanskelig for deg å puste mens du sover. Avhengig av den person, selv så lite som en eller to drikker kan ha denne virkning på luftveiene.

Anbefaling

News-medical.net anbefaler at du unngår å drikke alkohol i minst fire timer før du går til sengs.

Unngå kveldsdrinker

Selv om du kanskje tror at det å ha en kveldsdrink vil gjøre deg sove mer tungt, er det faktum at du kan sovne raskere, men du vil våkne opp i løpet av natten. Kvaliteten på søvn vil bli redusert på grunn av din natta drikking, ifølge Healthguide.org. I tillegg vil alkohol øker sannsynligheten for snorking.

Vin

Drikke rødvin kan ikke være en god idé enten fordi noen mennesker er allergiske mot tyrosin, som finnes i enkelte røde viner. En allergisk reaksjon eller følsomhet for denne forbindelsen kan godt forstyrre søvn og øke snorking.

Expert Insight

Dr. Thomas Roth, president i National Sleep Foundation og direktør ved Henry Ford Hospital Søvnforstyrrelser og Research Center i Detroit, anbefaler å miste vekt samt unngå alkohol, som skal redusere forekomsten av snorking.