Digidexo.com

Slik behandler Arrhythmias

Hjertearytmi er en tilstand som er angitt med en uregelmessig hjerterytme. Symptomer kan være mild eller akutt, og kan enten innebære hjertet slår for langsomt (bradykardi) eller for fort (takykardi). Hvis du har blitt diagnostisert med arytmi, kan det være litt skummelt for deg, men det er overkommelig, hvis du følger noen enkle råd.

Bruksanvisning

Leve og administrerende Livet med Arytmi

Gjør positive endringer i livsstil for å bidra til å kontrollere arytmi. Dette bør omfatte endring til et sunnere kosthold, røykeslutt, bli kvitt overflødig vekt og gjør moderat trening. Før du starter et treningsprogram, men sjekk med din kardiolog først, for å forsikre deg om at det ikke vil føre til noen problemer. Prøv å eliminere så mye stress som du kan fra livet ditt.

Unngå stoffer som kan forårsake hjertefrekvensen å øke. Ting som alkohol, noen over-the-counter medisiner, drikker som inneholder koffein og selv tobakk bør ikke brukes hvis du ønsker å holde din arytmi i sjakk. Riktignok bør kokain og andre illegale rusmidler ikke bli tatt, som de presenterer en stor fare for helsen din.

holde blodtrykket og kolesterolnivået lavt og sørg for at du administrerer andre typer fysiske problemer som kan ytterligere forverre din arytmi, som diabetes, hjerteklaff insuffisiens, hjerneslag, tilstoppede arterier og lignende.

Hvis kardiolog har satt deg på reseptbelagte legemidler for arytmi, må du ta dem som anvist og overvåke deres effekter på kroppen din. Noen medisiner for behandling av arytmi er Procainamide, disopyramid og kinidin. Skulle du oppleve noen bivirkning fra dem, ta kontakt med kardiolog umiddelbart.

Tenk en helhetlig tilnærming. Alternative behandlinger, for eksempel homeopati, herbalism, akupunktur og Ayerveda har hjulpet mange mennesker som lider av arytmi. Hvis du bestemmer deg for å prøve noen av disse metodene, er det viktig for deg å la din kardiolog vet, for å unngå eventuelle interaksjoner og for å overvåke utviklingen.