Digidexo.com

Alternativ medisin og diett for Non-Hodgkins lymfom

Å ta på non-Hodgkins lymfom er en tøff kamp, ​​men fremskritt innen medisin og ernæring har gjort det til en mer håndterlig del av hverdagen. Kjenne dine valg når det kommer til behandling er svært viktig, men det er like viktig å forstå riktig kosthold å følge etter å ha blitt diagnostisert.

Alternativ medisin og behandling

Alternative legemidlene brukes i stedet for standard behandlinger slik som kjemoterapi, biologisk behandling og strålingsterapi. Ifølge Lymphoma-net.org, har mange pasienter prøvd alternative behandlinger og erfarne fremskritt i herding sykdommen sin. Akupunktur er en terapi teknikk som innebærer å sette inn tynne nåler i spesifikke deler av kroppen for å lindre smerter og "trekke ut" den negative energien som er non-Hodgkins lymfom. Andre alternative behandlinger inkluderer homeopati, massasje terapi, vitaminterapi, kiropraktor teknikker og bruk av urteprodukter. Før du begynner en alternativ terapi, bør du kontakte lege for å avgjøre hvilken prosess som vil være mest effektive og for å avgjøre om å kutte ut den tradisjonelle behandlingen er enda et alternativ.

Kosthold og ernæring

Kosthold er svært viktig i å håndtere non-Hodgkins lymfom. Riktig ernæring betyr å spise riktig mat i riktige mengder. Gjennomsnittlig person spiser tre måltider per dag. Folk kjemper non-Hodgkins lymfom bør spise seks mindre måltider per dag. De må også unngå fet mat og mat med sterk smak eller lukt. En diett av fersk, rå mat er bra for en pasient går gjennom behandling. Selv mat som er tilberedt og avkjøles i noen minutter er gunstig. Salater og kalde grønnsaker er gode eksempler. For væsker, er det bedre å drikke mindre mengder vann i mer hyppige intervaller.