Digidexo.com

Hvilke vitaminer er i en Zucchini?

Squash, en sommer squash som inneholder bare 17 kalorier per kopp er et populært valg for pastaretter og sunne side retter. Zucchini er en god kilde til vitamin C, vitamin A, folat og niacin. Zucchini er også en utmerket kilde til protein og fiber, samt verdifulle mineraler.

Vitamin A

Vitamin A i squash er en antioksidant som øker immunforsvaret, beskytter mot kreft, sykdommer og infeksjoner. Vitamin A er nødvendig for god syn og har anti-aldringsegenskaper.

Vitamin C

Vitamin C i zucchini kjemper mot forkjølelse, hjelper kroppen til å gro raskt og styrker arteriene. Vitamin C fremmer hudens helse fordi det hjelper kroppen produsere kollagen.

Folic Acid

Zucchini leverer Folsyre som er avgjørende for et sunt nervesystem og tarmkanalen. Folsyre forebygger fosterskader, beskytter mot kreft og øker hudens helse.

Niacin

Niacin finnes i zucchini fremmer hudens helse samt et sunt fordøyelsessystem og nervesystem. Niacin beskytter mot hjertesykdom og faktisk senker kolesterol.

Andre fordeler

Zucchini er også rik på kalium, kalsium, fosfor, magnesium, jern og sink. Ifølge Dr. Decuypere er Nutrient Charts, inneholder én kopp zucchini 1,65 gram protein og 2,5 gram fiber.

Betraktninger

Ifølge TrueStarHealth.com, vaske zucchini før du tilbereder, men la skinnet på å beholde hele beløpet av vitaminer og mineraler.