Digidexo.com

Hva Skolegang Har en Ernæringsfysiolog trenger?

Hva Skolegang Har en Ernæringsfysiolog trenger?


Tittelen på ernæringsfysiolog beskriver en person som innehar en ernæring-relatert grad og arbeider i helse-feltet. For å bli en ernæringsfysiolog, må du ta kurs i fag som naturfag, fysiologi og human ernæring. Det er lite regulering for ernæringsfysiologer, men noen stater har utviklet sertifiseringer som setter standard for å tjene tittelen.

Historie

I det siste, var tittelen ernæringsfysiolog brukes av alle som hadde kunnskap på området mat og ernæring. Nå er det mer vekt på behovet for en mastergrad i feltet for å kreve tittelen. Mange stater er å ta kontroll over tittelen for å regulere hvem som er kvalifisert til å gi ernæring råd. For eksempel lar Kentucky de som har en mastergrad i ernæring-relaterte felt og holde tritt med videreutdanning til å bruke tittelen "Certified Ernæringsfysiolog."

Funksjoner

For å bli en ernæringsfysiolog, velger en ernæring-relaterte felt for å studere på college. Disse gradene er ofte funnet innen forbrukerelektronikk og familie vitenskap eller matvitenskap programmer. Klasser inkluderer biologi, grunnleggende og avansert kjemi og fysiologi og utvikle seg til flere fag som human ernæring, matvitenskap og helsefremmende arbeid. En ideell programmet innebærer kurs som tillater elevene å sette sitt ernæring kunnskapen i praksis ved å arbeide en-mot-en med klienter.

Funksjon

Mange mennesker søker en grad i ernæring og tittelen ernæringsfysiolog for å gi ernæringsmessig rådgivning til enkeltpersoner for helse og vekttap. En ernæringsfysiolog kan også bruke sin kunnskap til å nå mennesker og bedre helse gjennom media og journalistikk. Andre kan søke en ernæring grad å utfylle et annet felt av interesse, slik som mosjon vitenskap eller mat vitenskap eller som grunnlag for å komme inn tannlege skolen.

Betraktninger

For å bli en state-sertifisert ernæringsfysiolog, bør du være forberedt på å fullføre en mastergrad i feltet. Hvis du har en grad i et nonscience feltet og har besluttet du ønsker å delta på gradsstudier og studere ernæringsvitenskap, kan det hende du trenger mer skolegang. Vær oppmerksom på at du vil mest sannsynlig nødt til å ta flere vitenskap forutsetninger for å bli akseptert i en graduate program og forberede seg på en karriere i feltet.

Expert Insight

En ernærings er ikke det samme som et registrert Dietitian (RD). En RD er en ernæringsfysiolog, men en ernæringsfysiolog er ikke en RD. Å bli en RD tar skolegang i et bestemt universitet program sertifisert for å tilby graden. Noen av kursene er de samme som de som trengs for å bli en ernæringsfysiolog, men andre er mer medisinsk fokusert inkludert mat tjenesten fokus. Etter å tjene en 4-årig utdanning, er fullføringen av et internship som kreves for å tjene RD tittelen.