Digidexo.com

Habanero Pepper Næringsinnhold

Selv de minste ingrediensene i lav-fett måltider har en ernæringsmessig betydning. Habanero chili peppers, vanligvis kjent for sine ekstreme varmen, gir vitaminer og mineraler samtidig stimulere og utfordre smaksløkene.

Aminosyre

Habanero paprika inneholder aminosyrer som bidrar til å regulere kroppens funksjoner. Tryptofan bidrar til å generere serotonin, som regulerer humør og søvn. Hvis du har følt sedate eller trøtt etter å ha spist et måltid fylt med chili peppers, har du opplevd påvirker av tryptofan. De inneholder også fenylalanin, som omdannes til kjemikalier som brukes av hjernen og skjoldbruskkjertel.

Habanero paprika inneholder lysin. Ifølge University of Maryland Medical Center, lysin ikke produsert av kroppen vår, så alt lysin må komme fra maten vår. Lysin spiller en rolle i å endre fettsyrer til energi. Det hjelper også til med absorpsjon og lagring av kalsium i kroppen.

Vitaminer

Habanero chili peppers gir vitamin C, som er brukt i å bygge kollagen for bein, tenner og bindevev. Vitamin C er vannløselige, og som ikke er lagret i kroppen.

Habanero er også inneholder vitamin A, noe som bidrar til å opprettholde sunne øyne, hår og hud. De inneholder også folsyre, også kjent som vitamin B9 og folat, som spiller en rolle i å endre karbohydrater til glukose, eller drivstoff.

Fysiske fordeler

Erstatte habanero paprika og sauser laget med dem, legger krydder til lav-fett måltider som ellers kan være blid. Krydret varme oppfordrer svette, skaper Fordampingsavkjøling i varmt vær.

Advarsel

Habanero paprika inneholder fenylalanin. Personer med en stoffskiftesykdom, fenylketonuri, ikke produserer en kritisk enzym. Oppbygging av fenylalanin i kroppen kan føre til mental retardasjon, hudreaksjoner og beslag.

Interessant faktum

I henhold til Encyclopedia of Medicine, tar 1000 mg lysin tre ganger per dag kan forhindre forkjølelsessår.