Digidexo.com

Hvordan oppdage Eye problemer tidlig

"100 millioner amerikanere er visuelt deaktiveres uten korrigerende linser," i henhold til University of Washington Department of Ophthalmology. Det er viktig å detektere synsproblemer så snart de begynner fordi synsproblemer har en tendens til å forverre over en tidsperiode. Tegn på synsproblemer er ikke veldig vanskelig å legge merke til, spesielt hos små barn. Konsultere lege er den sikreste måten å finne ut om du eller noen andre lider av en synsforstyrrelse.

Hvordan oppdage Eye problemer tidlig

•  Se opp for øyne som er overfølsomme for lys eller lysstyrke. Reduser visjon problem potensial ved å holde en god avstand fra TV-apparatet og PC-skjermen.

Ta hensyn til konstant skjeling av øynene. Hvis du må myse for å bringe gjenstander inn fokus, øynene må kontrolleres av lege.

Kontroller for vedvarende rubbing av øynene. Vask røde, irritabel øynene med vann og en varm klut. Spør legen din hvis øynene dine er ekstremt følsom og rødt.

Konsulter lege hvis øynene er krysset. Det er mulig at øyemusklene er svekket. Også, krysset øyne er et tegn på tap av syn.

Vær oppmerksom på konstant smerte bak eller rundt øynene. Bruk sinus medisin for å dempe smertene. Konsulter lege hvis smertene ikke avtar.